Saját magát égeti Orbán a gázos videóival

Saját magát égeti Orbán a gázos videóival

Már-már kezdjük azt hinni, Orbán direkt tölt fel Facebook-oldalára olyan videókat, amelyekkel saját magát teszi nevetségessé. Most például bemutatta, mennyire alulfinanszírozottak a kórházak, és mennyire nem vágja ő maga sem a védekezést.

Pár napja jelentkezett Orbán azzal a szörnyen kínos videóval, melyben önmagát és a védekezésért felelős kormányembereket úgy próbálja beállítani, mintha valami szuperhősök lennének. Ez nemcsak morbid hazugság, de a megvalósítás módja nevetségessé is tette.

Most még az előző videóját is sikerült alulmúlnia Orbánnak. Ezúttal az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe látogatott el a felcsúti miniszterelnök.

Orbánon egy kifejezetten jó minőségű FFP3-as szájmaszk van. De: a látogatás során találkozik több orvossal, mentőssel, nővérrel és rendőrrel, közülük viszont senkinek nincs ilyen jó cucca. Egyszerű sebészeti vagy mosható maszk van rajtuk. Hiába, kinek mi jár. Gumikesztyűt egyébként elfelejtett húzni a focista kormányfő.

Nagyon sok furcsaságot lehetne még felsorolni Orbán félresikerült propagandavideójából. Kérdés például azt, hogy a főorvos úr miért viseli rosszul a műtősmaszkot? De a legfontosabb mégis az, ahogyan bemutatja, mennyire le van harcolva a kórház. 

A Fidesz az elmúlt 10 évben nem volt hajlandó eleget költeni az egészségügyre, nem csoda, hogy még Orbán videójában sem működik a lift.

Amikor a miniszterelnök a főorvossal megnézi a kórház néhány folyosóját, a háttérben tisztán látszik két dolog, ami egy kicsit sem megszokott egy kampányvideóban.

  1. Nagy felirattal és ponyvával van elzárva a minden jel szerint működésképtelen lift
  2. A csempe omladozik a falról. Vagy be sincs fejezve. Idáig halljuk, ahogy lepotyog a vakolat.

De inkább megmutatjuk a képet:

 

Jámbor András, a Mérce korábbi főszerkesztője Facebook-oldalán ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, ha már propagandavideót forgatnak, akkor megjavíthatták volna a felirattal elzárt liftet, vagy csempézhettek volna egyet.

Persze az, hogy ez az alap állapot egy budapesti kórházban, azon ez sem javított volna. 

De az újbudai Momentum is részletesen végigjárta a legkínosabb momentumokat:

A videó következő jelenete mellett sem mehetünk el szó nélkül. Abban egy folyosót néz meg Orbán, ahova még 30 ágyat le tudnak majd tenni. Nem igényel kommentált a folyosó állapota:

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.08

Tüntetés lesz holnap a Markó utcában a pedofil Kaleta túl enyhe büntetése miatt

A szervezők az kérik: "gyere fehérben és legyen a kezedben egy plüss játék vagy egy mesekönyv, szimbolizálva a boldog gyerekkort!"

  • 2020.07.08

A Fidesz csicskája lett az egykor lázadó Nagy Feró

Szemen köpné fiatalkori önmaga a mai Nagy Ferót.

  • 2020.07.08

A börtönszökevény Boldog István nekiment az Antifának

Vesztegetés miatt le kellett volna csukni, most mégis jártatja a száját. Bevallotta, hogy a melegeknél csak az antifasiszták ijesztik meg jobban.