Partizán: magát teszi nevetségessé Orbán a koronavírus kapcsán

Partizán: magát teszi nevetségessé Orbán a koronavírus kapcsán

Orbánék csak negatív példával szolgálnak a koronavírus kapcsán. Ha fontos az egészséged, soha nem viselkedj úgy, mint a felcsúti miniszterelnök. A Partizán új videójában mutatja be, hogy Orbán Viktor és bandája mennyire felelőtlenek.

A kormány közérdekű reklámokban kezdte hirdetni, hogyan védekezzenek az emberek a koronavírus megelőzése érdekében. Ebben Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője mutatja be a legfontosabb teendőket:

Ne nyúljunk az arcunkhoz, mellőzzük a megszokott érintkezési formákat, mossunk gyakran és alaposan kezet.  

Csakhogy Orbánék saját maguk cáfolnak rá az elhangzottakra.

A Partizán Facebook-videóban mutatja be, hogy Orbán Viktor és bandája mennyire felelőtlenek. Teljesen figyelmen kívül hagyják Győrfi Pár tanácsait. Folyamatosan az arcukat tapogatják. A szájukat, a szemüket piszkálják, az orrukban nyúlkálnak, vakaróznak.

Soha ne viselkedj úgy, mint Orbán!

Reméljük, ha legközelebb videóval jelentkezik a kormány a koronavírus kapcsán, elmondják majd benne azt is, hogy soha ne viselkedjünk úgy, mint Orbán Viktor és társai. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.