Partizán: magát teszi nevetségessé Orbán a koronavírus kapcsán

Partizán: magát teszi nevetségessé Orbán a koronavírus kapcsán

Orbánék csak negatív példával szolgálnak a koronavírus kapcsán. Ha fontos az egészséged, soha nem viselkedj úgy, mint a felcsúti miniszterelnök. A Partizán új videójában mutatja be, hogy Orbán Viktor és bandája mennyire felelőtlenek.

A kormány közérdekű reklámokban kezdte hirdetni, hogyan védekezzenek az emberek a koronavírus megelőzése érdekében. Ebben Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője mutatja be a legfontosabb teendőket:

Ne nyúljunk az arcunkhoz, mellőzzük a megszokott érintkezési formákat, mossunk gyakran és alaposan kezet.  

Csakhogy Orbánék saját maguk cáfolnak rá az elhangzottakra.

A Partizán Facebook-videóban mutatja be, hogy Orbán Viktor és bandája mennyire felelőtlenek. Teljesen figyelmen kívül hagyják Győrfi Pár tanácsait. Folyamatosan az arcukat tapogatják. A szájukat, a szemüket piszkálják, az orrukban nyúlkálnak, vakaróznak.

Soha ne viselkedj úgy, mint Orbán!

Reméljük, ha legközelebb videóval jelentkezik a kormány a koronavírus kapcsán, elmondják majd benne azt is, hogy soha ne viselkedjünk úgy, mint Orbán Viktor és társai. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.