Soproni az emberekért, az emberekkel vezeti Terézvárost

Soproni az emberekért, az emberekkel vezeti Terézvárost

Soproni Tamás Terézváros polgármestereként be fogja bizonyítani, hogy lehet az emberekért, a köz szolgálatában irányítani egy kerületet.

Az Új Egyenlőség és a Friedrich Ebert Stiftung szervezésében beszélgetett Pogátsa Zoltán főszerkesztő öt olyan ellenzéki polgármesterrel, akiket október 13-án választottak meg. A konferencia résztvevői V. Naszályi Márta, az I. kerület, Soproni Tamás, a VI. kerület, Pikó András, a VIII. kerület, dr. László Imre, a XI. kerület és Őrsi Gergely, a II. kerület polgármesterei voltak. 

Soproni Tamás a rendezvény kapcsán Facebook-oldalán elmondta: kortól függetlenül V. Naszályi Márta, Őrsi Gergely, László Imre, Pikó András is az új politikai generációt képviseli. Október közepén bizalmat kaptak a választóktól, amire a következő években rá is fognak szolgálni. 

Soproni bebizonyítja: a köz szolgájaként tekint magára.

Terézváros polgármestere szerint mind az önkormányzati dolgozóknak, mind pedig a kerületi lakosoknak be kell bizonyítaniuk, a köz szolgáiként tekintenek magukra. Ezért is kell mindvégig az emberek közt maradniuk. 

A beszélgetésen Soproni arról beszélt, a VI. kerületben is nagyon hiányzott  a szociális szemlélet a döntések meghozatalában. Ezen fog polgármesterként változtatni. Kifejtette: „igenis értékválasztás, hogy adnak-e a polgármesternek még 300 ezer forint juttatást”, vagy ezt a pénzt inkább a rászorulókra fordítják.

Soproni: Az új polgármesterek nem kezdhetnek el közpénzből olyan luxuséletmódot folytatni, mint ahogy azt a fideszes elődeik tették!

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.06

Fekete-Győr megmutatta Orbánnak, honnan tudna 1349 milliárdot szerezni

A Momentum elnöke összeszedett néhány beruházást, melytől elvonva a pénzt, a magyar emberek több mint ezer milliárd forinthoz jutnának a járvány elleni küzdelemhez. 

  • 2020.04.06

A Párbeszéd az Európai Bizottsághoz fordul a felhatalmazási törvény miatt

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője és Jávor Benedek, a Párbeszéd uniós tanácsadója panasszal fordul az Európai Bizottsághoz. Szerintük ugyanis a felhatalmazási törvény rendelkezései az Európai Unió jogát is több ponton sértik.

  • 2020.04.05

A DK így védené a munkahelyeket és munkavállalókat

A Demokratikus Koalíció szerint mindent el kell követni a munkahelyek védelméért, mert sokkal könnyebb ma megvédeni egy munkahelyet, mint holnap létrehozni egy teljesen újat - mondta online sajtótájékoztatóján Dávid Ferenc.