Soproni az emberekért, az emberekkel vezeti Terézvárost

Soproni az emberekért, az emberekkel vezeti Terézvárost

Soproni Tamás Terézváros polgármestereként be fogja bizonyítani, hogy lehet az emberekért, a köz szolgálatában irányítani egy kerületet.

Az Új Egyenlőség és a Friedrich Ebert Stiftung szervezésében beszélgetett Pogátsa Zoltán főszerkesztő öt olyan ellenzéki polgármesterrel, akiket október 13-án választottak meg. A konferencia résztvevői V. Naszályi Márta, az I. kerület, Soproni Tamás, a VI. kerület, Pikó András, a VIII. kerület, dr. László Imre, a XI. kerület és Őrsi Gergely, a II. kerület polgármesterei voltak. 

Soproni Tamás a rendezvény kapcsán Facebook-oldalán elmondta: kortól függetlenül V. Naszályi Márta, Őrsi Gergely, László Imre, Pikó András is az új politikai generációt képviseli. Október közepén bizalmat kaptak a választóktól, amire a következő években rá is fognak szolgálni. 

Soproni bebizonyítja: a köz szolgájaként tekint magára.

Terézváros polgármestere szerint mind az önkormányzati dolgozóknak, mind pedig a kerületi lakosoknak be kell bizonyítaniuk, a köz szolgáiként tekintenek magukra. Ezért is kell mindvégig az emberek közt maradniuk. 

A beszélgetésen Soproni arról beszélt, a VI. kerületben is nagyon hiányzott  a szociális szemlélet a döntések meghozatalában. Ezen fog polgármesterként változtatni. Kifejtette: „igenis értékválasztás, hogy adnak-e a polgármesternek még 300 ezer forint juttatást”, vagy ezt a pénzt inkább a rászorulókra fordítják.

Soproni: Az új polgármesterek nem kezdhetnek el közpénzből olyan luxuséletmódot folytatni, mint ahogy azt a fideszes elődeik tették!

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.26

VAN: úgy tűnik, csal a Fidesz-KDNP jelöltje a mohácsi időközi választáson

Lapunk birtokába jutott a Változást Akarók Nemzedéke beadványa, ami fényképekkel és videókkal bizonyítja, hogy Pávkovics Gábor fideszes jelölt érdekében osztanak élelmiszercsomagokat Mohácson.

  • 2020.09.26

Minden idők egyik legdurvább hackertámadása érte Magyarországot

Orosz, kínai és vietnámi hackerek próbálták túlterhelni a magyar pénzintézeteket. A támadás következtében Budapesten több helyen is akadozott az internetszolgáltatás.

  • 2020.09.26

Összeomlás szélén az egészségügy: emberhiány miatt maradnak el műtétek az Uzsoki kórházban

Az Uzsoki Utcai Kórház intenzív osztályára átcsoportosításokkal kell összekaparni az embereket, mert a szakképzett ápolók közel felét a járvány miatt a kormány parancsára máshová vezényelték át.