Soproni az emberekért, az emberekkel vezeti Terézvárost

Soproni az emberekért, az emberekkel vezeti Terézvárost

Soproni Tamás Terézváros polgármestereként be fogja bizonyítani, hogy lehet az emberekért, a köz szolgálatában irányítani egy kerületet.

Az Új Egyenlőség és a Friedrich Ebert Stiftung szervezésében beszélgetett Pogátsa Zoltán főszerkesztő öt olyan ellenzéki polgármesterrel, akiket október 13-án választottak meg. A konferencia résztvevői V. Naszályi Márta, az I. kerület, Soproni Tamás, a VI. kerület, Pikó András, a VIII. kerület, dr. László Imre, a XI. kerület és Őrsi Gergely, a II. kerület polgármesterei voltak. 

Soproni Tamás a rendezvény kapcsán Facebook-oldalán elmondta: kortól függetlenül V. Naszályi Márta, Őrsi Gergely, László Imre, Pikó András is az új politikai generációt képviseli. Október közepén bizalmat kaptak a választóktól, amire a következő években rá is fognak szolgálni. 

Soproni bebizonyítja: a köz szolgájaként tekint magára.

Terézváros polgármestere szerint mind az önkormányzati dolgozóknak, mind pedig a kerületi lakosoknak be kell bizonyítaniuk, a köz szolgáiként tekintenek magukra. Ezért is kell mindvégig az emberek közt maradniuk. 

A beszélgetésen Soproni arról beszélt, a VI. kerületben is nagyon hiányzott  a szociális szemlélet a döntések meghozatalában. Ezen fog polgármesterként változtatni. Kifejtette: „igenis értékválasztás, hogy adnak-e a polgármesternek még 300 ezer forint juttatást”, vagy ezt a pénzt inkább a rászorulókra fordítják.

Soproni: Az új polgármesterek nem kezdhetnek el közpénzből olyan luxuséletmódot folytatni, mint ahogy azt a fideszes elődeik tették!

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Káosz az ellátásban: nyugdíjas orvosok nélkül össze fog omlani a rendszer

A Fidesz egy évtizede spórol az egészségügyön. Meg is lett az eredménye: éveken belül háziorvos ellátás nélkül maradhatunk.

  • 2020.07.10

Dobrev Klára: Orbán ne zsarolja az EU-t!

A DK parlamenti képviselői nemmel fognak szavazni a témában benyújtott határozati javaslatra. A DK alelnöke egyúttal arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne zsarolja az Európai Uniót.

  • 2020.07.10

Koronavírus-gócpont alakult ki Tállai András birodalmában

A Fidesz-csicska által vezérelt városban igyekeznek elsunnyogni a balhét.