Szabó Szabolcs rájött mi az egyetlen haszna a konzultációs íveknek

Szabó Szabolcs rájött mi az egyetlen haszna a konzultációs íveknek

Szellemes megoldással akár még haszna is lehet Orbán méregdrága és hazug nemzeti "inzultációjának" - erre Csepel-Soroksár ellenzéki országgyűlési képviselője jött rá.

Szabó Szabolcs megalkotta a konzultációs maszkot. 

Csepel-Soroksár ellenzéki országgyűlési képviselője elsők közt csatlakozott Szél Bernadett és Hadházy Ákos kezdeményezéséhez. Az akció lényege, hogy Orbán hazug, méregdrága konzultációs íveit összegyűjtik. Ezzel megmutatják a fideszes vámpírkormánynak, hogy elég volt az adófizetők pénzén folytatott propagandából.

Szabó Szabolcs: A járványhelyzet idején nem küldött maszkot a kormány az embereknek, most megkésve és elhibázva pótolták.

Szabó Szabolcs kreatív megoldást talált arra, hogy hasznát vegyük ezeknek a teljesen értelmetlen íveknek. Egy spárga segítségével egyszerűen átalakíthatóak maszkká. Maszkra pedig most mindenkinek nagy szüksége van. 

Természetesen az országgyűlési képviselő is tudja, hogy ezeknek az "inzultációs" íveknek még maszkként sincs értelmük. Ezért arra kér videójában mindenkit, vigye be a csepeli vagy a soroksári irodájába. Ők ott összegyűjtik és el fogják juttatni Szél Bernadettnek és Hadházy Ákosnak, hogy ne jusson vissza a kormányhoz. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.02

MSZP: a cserbenhagyás helyett az újjáépítés költségvetésére van szükség!

Az egészségügyre és a szociális területre fordított források növelését szorgalmazta csütörtöki online sajtótájékoztatóján a szocialista párt két országgyűlési képviselője.

  • 2020.07.02

Törvénytelen luxusépítkezésekkel rombolja a tájat a NER-elit Tihanyban

Kiirtják az erdőt és elhordják a hegyet, csak hogy az övék legyen a legszebb panoráma.

  • 2020.07.02

Az Orbán-féle illiberalizmus nem jelentheti az utat Európa számára

Ezt Luxemburg külügyminisztere jelentette ki. Sőt, szerinte Magyarország már nem demokrácia. Orbán miatt tehát egyre jobban elszigetelődik Magyarország.