Szabó Tímea feljelenti a fideszes képviselőt, aki megszegte a karantént

Szabó Tímea feljelenti a fideszes képviselőt, aki megszegte a karantént

Járványügyi szabályszegés miatt tesz feljelentést a Párbeszéd frakcióvezetője Bíró Nagy László fideszes képviselő ellen.

Az országgyűlési képviselő elfogadhatatlannak tartja hogy a szegedi képviselő 7 nap után elhagyta a karantént, és százakat veszélyeztetve bement hétfőn a Parlamentbe.

Ennyit a fideszes felelősségvállalásról.

Szabó: Feljelentést teszek Bíró Nagy László fideszes képviselő ellen járványügyi szabályszegés miatt!

A Párbeszéd társelnöke ezzel kapcsolatban Facebook-oldalán leírta:

Ha minket megfertőz, mi további százakat fertőzhetünk meg, fontos kórházi kapacitásokat lefoglalva az ő felelőtlensége miatt.

Az országgyűlési képviselő szerint a felelősség ott kezdődik, hogy betartjuk a karantén szabályait. Ebből is látszik, hogy hazudik Orbán, amikor azt mondja, hogy az emberek biztonsága az első.

Nem, nekik az a legfontosabb, hogy a korlátlan hatalmuk bebiztosításához meglegyen a kétharmad. Ezért bárkit és bármit beáldoznak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.