Szégyen - Még a tömeggyilkos Erdogan is kulturáltabb Orbánnál

Szégyen - Még a tömeggyilkos Erdogan is kulturáltabb Orbánnál

Még Moldován is a felcsúti miniszterelnökön szörnyülködnek. Orbán nem tartja be a legalapvetőbb ajánlásokat sem a koronavírussal kapcsolatban. Még kegyetlen diktátorok is kulturáltabban tudnak veselkedni a járvány idején.  

Orbán Viktor a moldovai miniszterelnökkel, Ion Chicuval folytatott megbeszélést. Egy helyi lap, a Point.md világított rá, az Index pedig észrevette, hogy Orbán még a legalapvetőbb higiéniai ajánlásokat sem tartotta be, amelyek járványos időszak esetén javallottak.

A felcsúti beszéde közben többször megköszörülte a torkát, a tenyérebe köhögött. Végül pedig kezet is fogott Chicuval. 
Pedig ma már mindenki tudja, hogy el kell kerülni a kézfogást a koronavírus-járvány miatt. Azzal ugyanis könnyen terjed a vírus. De az is közismert, hogy zsebkendőbe tanácsos köhögni, a vírus terjedésének meggátolása érdekében.

Azon már nem lepődünk meg, hogy Orbán szörnyen kínosan tud viselkedni. Főleg akkor, amikor nyugati vezetőkkel találkozik. Az azonban elkeserítő, hogy már Orbán tömeggyilkos diktátor példaképe, Erdogan is kulturáltabban tud viselkedni a magyar miniszterelnöknél. A kegyetlen török elnök Recip Tayyip Erdogan ugyanis tisztes távolból üdvözli tárgyalópartnereit, nem ráz velük kezet. 

Mindezt csak tetézi, hogy Moldovából hazatérve Orbán testhőjét is megmérik kontakt lázmérővel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Orbán erre nagyon rácsodálkozott.

A felcsúti miniszterelnök az erről készült videóban megkérdezi, hogy ezt mindenkivel csinálják-e, aki repülővel jön. A vizsgáló dolgozó bólogatva jelezte, hogy igen.

Egy miniszterelnöknek nem illene ezzel tisztában lennie?

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.29

Mohács polgármesterére lesújtott a fideszes rendőrállam

A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozást indított Mohács polgármestere ellen, amiért az arról beszélt: a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek. 

  • 2020.03.29

Müller Cecília: szigorításokat vezetünk be

A rendelkezések lényege az volna, hogy minél többen maradjanak otthon minden körülmények között - írja a 444.

  • 2020.03.29

Orbán brazil haverja: a vírus egy kis nátha, néhányan meghalnak, ilyen az élet

Jair Bolsonaro brazil elnök szerint Sao Paolo kormányzója politikai indokból manipulálja a koronavírus áldozatainak számát - írja a Reuters alapján az Index.