Szél Bernadett elküldte gyónni a KDNP-t

Szél Bernadett elküldte gyónni a KDNP-t

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő megkérdezte a Parlamentben a kormánypárti képviselőktől, miért lopással töltik a nagyhetet. 

A méregdrága Budapest - Belgrád vasútvonalról vitatkoztak a képviselők szerdán a Parlamentben. „A beruházás megvalósítása kiemelkedően fontos közérdek” a kormány szerint, így tíz évig titkosítanák az iratait.

Az ellenzék nagyon keményen nekiment a projektnek. Inkább a koronavírus járvány okozta gazdasági válság kezelésére költenék a milliárdokat. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő is felszólalt a vitában. Kijelentette:

csak megkérdeztem, miért lopással tölti a nagyhetet?

Szél Bernadett szerint a kormánypárt azért titkosítaná az iratokat tíz évre, mert titokban lehet sokat lopni. Virtigli politikai projektnek nevezte a beruházást. A Kínai Kommunista Párt ugyanis "kilóra megvette a Fideszt és a KDNP-t".

Mészáros kaszál nagyot rajta, a kormány szerint ezért tiszteletet érdemel. Szerintünk meg egy nagy adót.

Írta erről szóló Facebook-bejegyzésében Szél Bernadett.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.16

Fodor most a Kossuth rádióban nyalizott Orbánnak

A kimúlt SZDSZ egyik legjelentéktelenebb korábbi vezetője, aki korábban Gyurcsány Ferencet miniszterelnökként, Orbán Viktort pártelnökként árulta el, most ismét a Fidesznek puncsol csattogó nyelvvel.

  • 2020.07.16

Sok iskolába kéretlenül küld iskolaőröket a kormány

Az Embertelenség Minisztériuma tegnap hozta nyilvánosságra a listát, hogy mely iskolákban lesznek gumibottal, gázsprayvel és bilinccsel felszerelt úgynevezett iskolaőrök. Jópár iskolaigazgató meglepődött, mikor meglátta iskolája nevét.

  • 2020.07.16

DK: A tüzijáték árát költse a bajba jutott magyarokra!

A Demokratikus Koalíció felszólította Orbánékat: csoportosítsák át az augusztus 20-i tűzijáték költségvetését a válságkezelésre, a rászorulókra.