Tiborcz és Mészáros felvásárolják a Balatont

Tiborcz és Mészáros felvásárolják a Balatont

Egy Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz kötődő cég most éppen egy balatonfüredi kikötőt vásárolt fel Orbán Viktornak. Meddig tűrjük még?

Évek óta vásárolgatják fel a Balaton-körüli kikütőket, hoteleket, kempingeket Tiborcz Istvánhoz és Mészáros Lőrinchez kötődő cégek. Az Index arról számolt be, hogy most éppen Mészáros és Tiborcz közös ingatlankezelő cége, az Appeninn Nyrt. szerzett tulajdont a balatonfüredi kikötőben. 

Amit lehet, azt felvásárol Orbán legjobban fizetett strómanja a Balatonon. 

Nagyon szeret kikötőket vásárolni az Appeninn: 2018-ban például az egykori MSZMP pártüdülő, a Club Aliga többségi tulajdonosa lett a cég. De Orbán veje és felcsúti dollármilliárdos strómanja már a Balaton-part jelentős részén vásárolt magának szállodákat, üdülőket és kikötőket. Keszthely partján például már szinte minden az övék. 

Jól látszik tehát Orbán terve: az egész ország földesuraként akar mindent birtokolni és minden magyar embert rettegésben tartani. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.12

Fidesz-milliárdos hajóztatja-röpteti Orbánt és csicskáit

Mi köti össze az Adriát, Máltát és Tiszakécskét? Szíjj László, meg két luxusjacht.

  • 2020.07.10

Káosz az ellátásban: nyugdíjas orvosok nélkül össze fog omlani a rendszer

A Fidesz egy évtizede spórol az egészségügyön. Meg is lett az eredménye: éveken belül háziorvos ellátás nélkül maradhatunk.

  • 2020.07.10

Dobrev Klára: Orbán ne zsarolja az EU-t!

A DK parlamenti képviselői nemmel fognak szavazni a témában benyújtott határozati javaslatra. A DK alelnöke egyúttal arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne zsarolja az Európai Uniót.