Tömeges gyilkossági kísérlet, amit Orbán művel

Tömeges gyilkossági kísérlet, amit Orbán művel

Miközben Müller Cecília Orbán parancsára éppen a hozzátartozók és az orvosok együttműködésének fontosságáról hadovál, a családok elkeseredetten próbálnak helytállni a lehetetlen helyzetben, amibe hozta őket a Fidesz.

 

Hazugságok és tömegesen végrehajtott gyilkossági kísérlet, ez a Fidesz válságkezelése!

Az Operatív Törzs pénteki sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos azt hazudta, hogy a betegek áthelyezéséről, illetve hazabocsátásáról minden esetben orvosszakmai alapon döntenek. Ez természetesen abszurd és ordas kamu, amit a négy orvosi szakvizsgával rendelkező Müllernek pontosan tudnia kell.

A szerkesztőségünkhöz eljutott néhány zárt Facebook-csoportból származó üzenet, ezekben a hazaküldött betegek családtagjai próbálnak elkeseredetten segítséget kérni másoktól.

A posztokat a személyiségi jogok védelmében anonimizáltuk, de az világosan látszik belőlük, hogy a felcsúti Orbán parancsára fűnyíróelven végrehajtott kórházi tisztogatás felér egy tömeggyilkossággal. Van, akinek két stroke után tették ki a félig lebénult édesanyját, másnak otthon kell megoldani a katéter, orrszonda és infúzió cseréjét.

Felkavaró írások következnek.
 
Pontosan az a szívtelenség süt ebből az egészből, amit a gyalázatos Fidesz-csicskák a menekültek, a hajléktalanok, a tanárok, az egyetemisták, és nemrég a budapestiek irányában is tanúsítottak. Orbánéknak semmi sem számít, csak a saját hatalmuk és hogy Mészáros Lőrincen keresztül minél több pénzt lopjanak el a magyar emberektől.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.05

Kutatás: A Fidesz bármely jelöltjét megverné Karácsony Gergely

Ha most tartanák a választást Budapesten, nem lenne ellenfele a köztársaságpárti összefogás főpolgármesterének.

  • 2020.08.05

Átfogó állatvédelmi törvényjavaslatot dolgozott ki a Demokratikus Koalíció

A DK elkészítette állatvédelmi törvényjavaslat-csomagját, amivel hét törvényt is módosítana a párt - közölte Arató Gergely elnökségi tag.

  • 2020.08.05

Mátrai-gate: drágább a szemétválogató, mint maga az erőmű

Máig tisztázatlan, hogy pontosan mennyit szurkolt le az állam Mészáros Lőrinc strómannak a Mátrai Erőműért. Nemcsak a titkolózás óriási, de a kavarás is.