Újabb vírushullámra számít Orbán

Újabb vírushullámra számít Orbán

Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor várható az újabb járványhelyet, a miniszterelnök tájékoztatásából pedig pláne nem.

A Kossuth rádiónak adott szokásos interjújában Orbán arról beszélt: "Magyarország az első csatát megnyerte a vírussal szemben." A háborús retorika kihagyhatatlan elem, hiszen a Fidesz bátor emberei azon túl, hogy teljhatalmat adtak a vezérnek, a babérokat is learatnák a diadalban.

Örvendetes, hogy hazánkban a lakosság fegyelmezettsége miatt nem fajult el a vírus, viszont a Fidesz szegénységi bizonyítványa, hogy Orbán nem tudott konkrétumot mondani a folytatásról.

A kormányfő úgy fogalmazott:

"Magyarországon október, november környékén újabb hullámra számíthatunk, erről nem lehet tudni, hogy gyengébb vagy erősebb lesz."

Lehet, hogy gyengébb, lehet hogy erősebb? Ez az információ nem tűnik túl konkrétnak. Olyan, mintha a meteorológus kijelentené, hogy holnap vagy napos idő lesz, vagy kegyetlen vihar.

Ha az időjósnak nem fizetnénk egy ilyen információért, vajon Orbánt miért pénzeljük?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Ellenzék: A kormány nem tett semmit a digitális oktatásért

Azonnali cselekvésre szólították fel az ellenzéki pártok és politikusok a Fidesz-kormányt a digitális oktatás kapcsán.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.