Undorító! Már a fizetős kórházi szobákat is ellepték az egerek

Undorító! Már a fizetős kórházi szobákat is ellepték az egerek

Míg Orbán és dúsgazdag csicskásai a legelitebb magánkórházakba járhatnak, addig nekünk egerekkel és patkányokkal kell osztozkodnunk az undorító állami egészségügyi intézményekben. 

Nemrég kerület fel a Facebookra egy videó a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet egyik fizetős kórterméről. A felvételen tisztán látszik, ahogy a kórházi ágy körül zavartalanul futkos egy egér. Az felvételt mégmegrázóbbá teszi a tény, hogy 2 méterrel arrébb a csecsemő osztály van.

Orbánék miatt fertőzésveszélyes állapotok uralkodnak a magyar kórházakban.

Sajnos azt már felvételek, tapasztalatok tömege bizonyította, hogy az állami egészségügy Orbán és bábjai miatt teljesen le van rohadva. Az azonban még a sokat látott magyar embereknek is meglepő, hogy már a fizetős kórtermekben is ilyen undorító állapotok uralkodnak.

Orbán haverjai, strómanjai, családtagjai folyamatosan gazdagodnak, a stadionok egyre csak épülnek. Mészáros Magyarország egyik leggazdagabb embere, ráadásul idén már a világ leggazdagabb dollármilliárdosai közé is bekerült ez az ócska kis stróman.  

Míg ezek egyre csak gazdagodnak, mi, egyszerű magyar emberek már kórházba sem tudunk elmenni, ha nincs gusztusunk egerekkel osztozni a kórtermen. Sőt, ma már azok az emberek is gusztustalan, fertőzésveszélyes szobába kerülnek, akiknek telik egy fizetős kórházi szobára. 

Orbánt és csicskáit persze ez nem érdekli, hiszen nekik soha nem kell állami egészségügyi intézménybe betenniük a lábukat. Ők bármikor kiperkálnak milliókat magánkórházi ellátásra.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.05

Kutatás: A Fidesz bármely jelöltjét megverné Karácsony Gergely

Ha most tartanák a választást Budapesten, nem lenne ellenfele a köztársaságpárti összefogás főpolgármesterének.

  • 2020.08.05

Átfogó állatvédelmi törvényjavaslatot dolgozott ki a Demokratikus Koalíció

A DK elkészítette állatvédelmi törvényjavaslat-csomagját, amivel hét törvényt is módosítana a párt - közölte Arató Gergely elnökségi tag.

  • 2020.08.05

Mátrai-gate: drágább a szemétválogató, mint maga az erőmű

Máig tisztázatlan, hogy pontosan mennyit szurkolt le az állam Mészáros Lőrinc strómannak a Mátrai Erőműért. Nemcsak a titkolózás óriási, de a kavarás is.