Válasz nélkül hagyta Szél és Hadházy kérdéseit az Operatív Törzs

Válasz nélkül hagyta Szél és Hadházy kérdéseit az Operatív Törzs

Nem volt hajlandó rendes választ adni az Operatív Törzs Szél Bernadett és Hadházy Ákos képviselőknek, pedig egy orvos kérdéseit tették fel a független országgyűlési képviselők.

Szél Bernadett: Elkeserítő, komolyan.

Hajnalok hajnalán küldte meg válaszát az Operatív Törzs Szél Bernadett és Hadházy Ákos kérdésére. A két független országgyűlési képviselő egy orvos által megfogalmazott kérdéseket küldtek tovább.

Az orvos és a képviselők (és minden bizonnyal a társadalom jelentős része) többek közt arra lettek volna kíváncsiak:

  • "Készült-e vizsgálat arról, intézményi szinten a koronavírus-fertőzés kezeléséhez használt oxigénterápia mennyivel növeli meg országosan az oxigénfogyasztást?" 
  • "Felkészültek-e megfelelő mennyiségű oxigéntartalékkal a vészhelyzetben kialakult magas igényszám biztosításához?"
  • "A járványveszély miatt milyen szabályzat került kialakításra az orvosok beoszthatóságát illetőleg a rendkívüli helyzetben indokolt veszélyes munkára?"
  • "Ha Magyarországon is Olaszországhoz hasonló helyzet alakul ki a világjárvány terjedése miatt, a szokásos szakmai kompetenciák átrendeződnek. Kérdésem, hogy ebben az esetben és önkéntesek hiányában, a beosztást készítő felettes kiket tud mozgósítani?"

Az Operatív Törzs nem vitte túlzásba a válaszadást.

Mindössze annyit reagáltak, hogy az Operatív Törzs szerint minden szükséges és elegendő eszköz a rendelkezésre áll. Figyelemmel kísérik a kialakult helyzetet. Az alapján tesznek javaslatot a kormánynak.

A konkrét kérdésekre lényegében semmilyen választ nem adtak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.