Vámpír-ügy: Bayer börtönnel fenyegeti az újságírókat

Vámpír-ügy: Bayer börtönnel fenyegeti az újságírókat

Perekkel és börtönnel fenyegeti Bayer Zsolt az Országos Vérellátó Szolgálat nevében a Válasz Online újságíróját, mert meg merte írni az igazságot a feleségéről, aki a magyarok vérével kufárkodik. Durva!

Ahogy arról a Válasz Online cikke alapján mi is beszámoltunk, a hírhedt orbánistafeleség, Bayerné dr. Matusovits Andrea az Országos Vérellátó Szolgálat fejeként három évre eladta a nemzeti vérkészlet fontos részét. Milliárdos üzletről van szó, amire nem írtak ki pályázatot, nem versenyeztettek, és a szerződést sem hozzák nyilvánosságra. A multicégek jócskán a világpiaci ár alatt juthatnak vérplazmához, így akár kilogrammonként 32 eurót kereshetnek a magyarok vérén. 

Bayer Zsolt a feleségét ért vádakra egy tőle megszokott módon ocsmány modorú véleménycikkben reagált, de mintha ő egyben ügyvédje és sajtóügynöksége is lenne a kedves nejének és a vérellátó szolgálatnak egyben. A cikkből több érdekes dolog is kiderül, amiket eddig a nyilvánosság elől titokban tartottak. Például azt, hogy az eredeti szerződésben szerepelt a hároméves meghosszabbíthatóság és az átruházhatóság is. Azt is megtudtuk, hogy nem két, hanem csak egy multicég van a történetben, és van egy magyar cég is, aminek a neve más, de a tulajdonosai ugyanazok. Minderről egyébként a mai napig nem lehetett tudni, a vonatkozó szerződést nem hozták nyilvánosságra.

Az viszont nyilvános, hogy Orbán vámpírrendszerének egyik legfőbb csatlósa simán börtönbe záratna bárkit, aki vele nem ért egyet. Ha a Válaszosok után minket is elvisznek, olvasóinktól majd egy tál bablevest kérünk a beszélőre.

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.14

Karácsony: a lengyel választás számunkra is reményt adott

Nehezített pályán, államilag finanszírozott lejáratókampány és irtózatos ellenszél dacára elvszerű és dinamikus kampánnyal a demokrácia, a tolerancia és a jogállam hívei közös táborba szervezhetők - vonta le a tanulságot Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.14

2830 milliárdot költenek az egészségügyi dolgozók béremelésére – nem Magyarországon

A francia kormány a valaha volt legnagyobb béremelésére készül, miközben itthon Orbán tönkrevágta az ellátást.

  • 2020.07.14

Az NKA szerint a kormánypropaganda = kultúra

40 milliót kapott a fideszcsicska Pesti Srácok kiadója, 50 milliót a kultúrharcos Szakács Árpád cége a Nemzeti Kulturális Alaptól.