Varga Judit papagájként ismétli gazdája baromságait

Varga Judit papagájként ismétli gazdája baromságait

Az igazságügyi miniszter kamuellenséggel és civilek támadásával ijesztgetett.

Hatalmas sikert értünk el, (…) az Európai Tanács számos tagállam, az Európai Parlament és a Bizottság, valamint a nemzetközi álcivil hálózatok óriási nyomása dacára hozott olyan döntést, ami gyakorlatilag a magyar és lengyel álláspont átvételét jelenti

– nyilatkozta Varga Judit a kedden lezárult uniós költségvetés egyeztetéséről. A jogállamiság kérdésköre igencsak megakasztotta Orbán Viktort. A diktátor foggal-körömmel harcolt ellene, de elbukott. A megállapodásról itt írtunk részletesen:

 

Orbán minden bokorban Sorost lát, és minden a Fideszmaffiára veszélyes civil szervezetet sorosistának bélyegez. Varga szóhasználatában valószínűleg ezek lennének az álcivilek. A "hazugságügyi miniszter" itt azonban nem állt meg. Orbán szócsöveként támadást vizionál őszre:

Ezek a szereplők erőforrásokat nem kímélve évek óta építik a »jogállamiság« fedőnév alatt futó összehangolt és átfogó politikai kampányt ellenünk. Kizártnak tartom, hogy egy csatavesztés után feladnák a küzdelmet.

Hogy kik támadnak? Az ellenzéki európai parlamenti képviselők, akik szerinte eddig is Brüsszelt képviselték, nem pedig a magyarokat. Támad még Brüsszel, és persze minden tagállam, akik szerint az Orbánisztánban megvalósuló diktatúra nem olyan buli, mint ahogy azt felcsúti Viktor kommunikálja.

A legnevetségesebb része még hátra van:

Az 1956-os forradalom és a Szolidaritás mozgalom örökösei nincsenek rászorulva arra, hogy mások kioktassák őket a demokrácia, a jogállamiság és az emberi jogok fontosságáról.

A jelenlegi fideszes vezetést egy lapon említeni az ’56-os forradalom hőseivel nagyon merész. Sőt, pofátlanság! Orbán maga a terror, az elnyomás, aki eddig bármilyen ostobaságot talált ki, gyakorlatilag büntetlenül véghez is vitte.

Ha olyan fényesen működik itthon a demokrácia, akkor miért tartóztatnak le ártatlan embereket, és miért hagyják futni a bűnözőket?

Az ellenség nem kívülről támad, hanem belülről rohaszt. De nem a civilek és nem is az ellenzék, hanem egy párt, amit úgy hívnak Fidesz, és már a fejétől bűzlik, mint az a bizonyos hal.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Orbán úgy nevelte lányait, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni

Migránsok, libernyákok, a kormány nagyszerű sikerei és természetesen nemzeti konzultáció. A szokásos már-már unalmas témák mellett két érdekesebb dolog is kibukott ma Orbán száján.

  • 2020.08.07

A KATA szigorításával a kisvállalkozóknak is jót odasóz Orbán

A szakértő szerint a legkevésbé védekezőképes kisvállalkozók esélyeit rontja a szigorítás, vállalkozások szűnhetnek meg, sokaknak csökkenhet a jövedelme.

  • 2020.08.07

Dull Szabolcs nem tudja, honnan szerezte meg a Fidesz a híváslistáját

Az Index.hu kinyírásával mindenki veszített Magyarországon – mondta a lap kirúgott főszerkesztője a HVG Teraszon.