WHO: Európa a vírus epicentruma

WHO: Európa a vírus epicentruma

Az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója péntek esti sajtótájékoztatójában beszélt a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről, és azt mondta, tagadhatatlan, hogy mostanra Kína helyett Európa lett a válság epicentruma.

„Ne engedjük egyszerűen csak égni ezt a tüzet” - jelentette ki Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, sürgetve a világ államait drasztikus lépések megtételére a fertőzés megállítása érdekében. A főigazgató szerint már az is nagyon sokat segíthet, ha mobilizálják a társadalmak erőforrásait, és olyan intézkedéseket rendelnek el, amik egymástól való távolságtartásra kényszerítik az embereket, ilyen például a karantén is. Azt mondta Európában most különösen súlyos a helyzet, csak a sajtótájékoztató előtti 24 órában 250 ember halt meg koronavírus-fertőzés miatt, ezzel 1266-ra emelve a halottak számát a kontinensen, miközben a fertőzöttek már 17 660-an vannak.

via

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

2019 végén azonosították az új koronavírust Kínában. Magyarország kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki a vírus miatt. De mi is az a koronavírus? Hogyan kell ellene védekezni?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.