4 undorító mondat Orbántól péntekre

4 undorító mondat Orbántól péntekre

Orbánnak megint sikerült mélyre süllyednie szokásos péntek reggeli propagandainterjújában. Össze is szedtünk 4 olyan dolgot belőle, ami kiveri a biztosítékot. 

Orbán Viktor eheti rádiós interjúja sem a magyar emberek tájékoztatásáról szólt. Sokkal inkább volt nevezhető ócska önfényezésnek és dedós hisztinek, amiért az ellenzék kritizálni meri. Nézzük is mit mondott a beszélgetés legelején:

1: "A baloldalt leszámítva, aki kihúzta magát ebből a közös védekezésből, mindenki összefogott Magyarországon."

Ezek szerint talán Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselői ajánlották fel a fizetésemelésüket a járvány elleni védekezésre? NEM! Az ellenzéki képviselők tették. Vagy úgy egyáltalán: az ellenzék intézte el, hogy a képviselők a járványhelyzet kellős közepén kapjanak fizetésemelést? NEM! És Karácsony Gergely Orbán szerint nem baloldali talán? Mert, ha valaki, akkor a főpolgármester tényleg mindent megtett, amit tehetett a járvány ellen. Még annak ellenére is, hogy a kormánytól alig kapott információt.

Nem sül le a bőr a képéről?!

2: "A rendkívüli jogrend a legjobb döntéseim közé tartozik."

Sikeresen szégyent hozott vele ismét a hazánkra. Ráadásul teljesen felesleges. A hatékony védekezés a felhatalmazás nélkül is simán megszervezhető volt. Orbán hatalommániája az egyetlen indok, amiért kellett nekik a törvény. Szóval tényleg olyan jó döntés volt ez?

3: "Kásler miniszter úr érdemei történelmiek."

Érdekes. Akkor miért is kezdte el szépen csendben az embertelenség miniszterének jogköreit átadni Pintér Sándornak? A Demokratikus Koalíció Orbán Káslerrel kapcsolatos kijelentésére úgy reagált,

Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszter érdemei valóban történelmiek, bár ezt nem “emberminiszterként”, hanem inkább “halálminiszterként” érte el: a kórházak felkészítése a járványra sehol sem járt annyi felelőtlen ágykiürítéssel, emberi drámával és halálesettel, mint nálunk. Valószínűleg Orbán Viktor az egyetlen az országban, aki szerint ezért dícséretet érdemel.

4: "Azok a polgármesterek, akik inkább a baloldali pártoknak az utasításait, ezt a kötöszködést, a támadást, a piszkálódást az elégedetlenséget, szóval akik ezt az általános védekezést nehezítő hangulat kialakítására adták a fejüket, meg megfogadták az erre vonatkozó központi pártutasításokat, azok rosszul teljesítettek."

Először is: központi pártutasításokat marionett bábként a fideszes helytartók szoktak elvégezni. Másodszor: Orbán színt vallott, hogy azokat a városvezetőket tartja jó polgármestereknek, akik nem állnak ki településük érdekeiért? Egy ideális fideszes polgármester nem kérdőjelez meg soha semmit csak teszi a parancsot?

Orbán már büszkén hangoztatja, hogy mennyire nem érdekli semmi, ami demokrácia. Neki az kell, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogyan ő fütyül.

Kösz, de ebből nem kérünk!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk. 

  • 2020.07.27

Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

A saját párttársaikat is elemzőnek állítják be a Fidesz-propagandában. Így próbálják átverni a magyar embereket. Mutatjuk a valóságot!