5 bűn, amit sohasem felejtünk el Balog Zoltánnak

5 bűn, amit sohasem felejtünk el Balog Zoltánnak

A bukott emberminiszter 6 éven át követett el merényleteket a magyar emberek ellen. Ezek voltak a legdurvábbak!

1. Felzárkózás helyett leszakadás:

Pedig papíron a szívén kellett volna viselnie a roma honfitársaink sorsát és azért kellett volna tennie, hogy a társadalmi szakadék szűküljön. Mégsem tett semmit, de a fizetést azért felvette. Inkább romlott a roma társadalom helyzete Magyarországon Balog Zoltán 6 éves minisztersége alatt. A pénzt persze tonnaszám öntötték a felzárkóztatásba, teljesen haszontalanul. Valódi akarat sosem volt a helyzet javítására, csak a lopásra.

2. A KLIK létrehozása:

Talán ez volt a legnagyobb bűne a hat év alatt. A közoktatást egy előző századi, konzervatív, őskövületté tette. Miközben az volt a cél, hogy a fejlett iskolákhoz felhúzza a leszakadóban lévőket, éppen a fordítottját érte el. A jó iskolák züllöttek le a rosszak mellé. Ezzel a fiatal generációk sorsát pecsételte meg évtizedekre előre. Ezt a bűnt még egy emberöltő múlva is nyögik majd az unokáink.

3. A felsőoktatás tönkretétele:

2012 decemberében indult az első komoly tüntetési hullám az Orbán-kormánnyal szemben. A Balog Zoltán vezette minisztérium a töredékére akarta csökkenteni az állami férőhelyek számát az egyetemeken. Tömegeket akart kizárni a továbbtanulásból. Akkor ugyan meg kellett hátrálnia a tüzes diákok miatt, de az elkövetkező években fokozatosan csökkentette a felsőoktatásra szánt pénzt, és ott rúgott bele az egyetemistákba, ahol tudott.

4. Szétrohadó egészségügy:

Sokaknak Kásler Miklós neve ugrik be, ha a lezüllesztett egészségügy kerül szóba. Pedig ezt az állapotot nem ő, hanem az elődje idézte elő. Éveken keresztül folyamatosan vonták ki a pénzeket a magyar egészségügyből, és minden érdemi reformtól elzárkóztak. Balog Zoltán soha nem is értett az egészségügyhöz, csak úgy tett mintha. Közben pedig volt pofája azt mondani, hogy a "magyar egészségügy világszínvonalú". Az ő lelkén száradnak a lerohadt kórházak, a nevetséges nővéri fizetések, és a külföldre vándorolt orvosok ezrei.

5. Megtérítette Orbán Viktort:

Az egyik legbrutálisabb bűne mégis az, hogy pap létére 1994 és 1998 között segített Orbán Viktornak megtanítani, hogy hogyan játszhatja el a hithű keresztény embert. Ezzel tettestársa abban, hogy a felcsúti miniszterelnök évtizedek óta tudja megbolondítani emberek millióit a megjátszott kereszténységével. Ez egyszerre bűn, és bűnsegédlet.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. szeptember 18.

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020. szeptember 14.

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020. szeptember 11.

Vigyázat propaganda: mostantól Lokál helyett Metropol néven jelennek meg a kormány hazugságai

A politikai tartalom nem változott, csak szelídebb külsővel igyekeznek álcázni az orbánista propagandát.