A Fidesz bűneit próbálja az Origo Karácsonyra kenni – FFF

A Fidesz bűneit próbálja az Origo Karácsonyra kenni – FFF

FideszFéknyúzFigyelő sorozatunkban a Fidesz álhírgyára kerül terítékre. Ma azt mutatjuk be hogyan próbálja a Fidesz bűnét a főpolgármesterre kenni a kormány-propaganda.

A Fidesz-propaganda hónapok óta dolgozik azon, hogy Karácsony Gergelyt és a fővárosiakat tegye felelőssé minden egyes elhunyt honfitársunkért és a koronavírus-járvány terjedéséért.
Most az Origo nevezetű szennyportál jelentetett meg egy szánalmas álhírt a főpolgármesterről. Ebben azt állítják, hogy Karácsony Gergely megváltoztatta a véleményét, és már nem akarja megvédeni a budapestieket. Helyette újranyitná a fővárost.

Menekülnek a felelősség elől.

Először is nem árt tisztázni, hogy vészhelyzet alatt egyedül a FIDESZ-KORMÁNY FELELŐSSÉGE az ország különböző területeinek lezárása. Ők szabályozzák ezt kormányrendeletben. Vagyis a feloldásról és az enyhítésről való döntés is maximálisan a kormány kezében van. Ezzel a főpolgármester is tisztában van.

Azt is tudni kell, hogy a kormány a járványhelyzet kezdete óta nem ad megfelelő tájékoztatást a főpolgármesternek arról, hogy pontosan hogyan is áll a vírushelyzet a fővárosban, és milyen tervei vannak a Fidesznek a jövőre nézve. Mint ahogy senki mást sem tájékoztatnak, még az egészségügyben dolgozókat sem.

 

Totális hazugság, amit az Origo állít.

Arcátlan hazugság, hogy a főpolgármester ne akarná tovább védeni a budapesti embereket, hiszen ennek az eldöntése jelenleg a kormány hatásköre. Karácsony Gergely Facebook-posztjaiban mindössze annyit kér, hogy a kormány adjon végre tájékoztatást a részére a budapesti vírushelyzetről, és mondják el neki is, hogy mik a terveik a következő hetekben Budapesten. Talán a fővárosi emberek megérdemelnek annyit, hogy az általuk megválasztott főpolgármestert is megkérdezzék a sorsukról, és ne a hírekből tájékozódjon arról, hogy mik a kormány szándékai a fővárossal.

Ordas félretájékoztatás.

Mindeközben a Fidesz folyamatosan a budapesti embereket próbálja beállítani bűnbakként, pedig az objektív bizonyítékok szerint pont a fővárosi emberek voltak a legfegyelmezettebbek az intézkedések betartásában. De a kormány még kétes jogalapú intézkedésekre is sarkallta a rendőrséget, ezért a héten embereket büntettek meg, akik szerették volna elhagyni Budapestet, vagy Pest megyét. Persze Rogán Cili gond nélkül leugorhatott a Balcsihoz egy kis szelfizésre. Neki lehet, hogy már szóltak, vagy az is lehet, hogy vele kivételeznek.

Azóta a kampányinfón Gulyás Gergely 180 fokos fordulatot hajtott végre, és elismerte, hogy a fővárosi embereknek is megvan a joga a szabad utazáshoz.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.