A Fidesz bűneit próbálja az Origo Karácsonyra kenni – FFF

A Fidesz bűneit próbálja az Origo Karácsonyra kenni – FFF

FideszFéknyúzFigyelő sorozatunkban a Fidesz álhírgyára kerül terítékre. Ma azt mutatjuk be hogyan próbálja a Fidesz bűnét a főpolgármesterre kenni a kormány-propaganda.

A Fidesz-propaganda hónapok óta dolgozik azon, hogy Karácsony Gergelyt és a fővárosiakat tegye felelőssé minden egyes elhunyt honfitársunkért és a koronavírus-járvány terjedéséért.
Most az Origo nevezetű szennyportál jelentetett meg egy szánalmas álhírt a főpolgármesterről. Ebben azt állítják, hogy Karácsony Gergely megváltoztatta a véleményét, és már nem akarja megvédeni a budapestieket. Helyette újranyitná a fővárost.

Menekülnek a felelősség elől.

Először is nem árt tisztázni, hogy vészhelyzet alatt egyedül a FIDESZ-KORMÁNY FELELŐSSÉGE az ország különböző területeinek lezárása. Ők szabályozzák ezt kormányrendeletben. Vagyis a feloldásról és az enyhítésről való döntés is maximálisan a kormány kezében van. Ezzel a főpolgármester is tisztában van.

Azt is tudni kell, hogy a kormány a járványhelyzet kezdete óta nem ad megfelelő tájékoztatást a főpolgármesternek arról, hogy pontosan hogyan is áll a vírushelyzet a fővárosban, és milyen tervei vannak a Fidesznek a jövőre nézve. Mint ahogy senki mást sem tájékoztatnak, még az egészségügyben dolgozókat sem.

 

Totális hazugság, amit az Origo állít.

Arcátlan hazugság, hogy a főpolgármester ne akarná tovább védeni a budapesti embereket, hiszen ennek az eldöntése jelenleg a kormány hatásköre. Karácsony Gergely Facebook-posztjaiban mindössze annyit kér, hogy a kormány adjon végre tájékoztatást a részére a budapesti vírushelyzetről, és mondják el neki is, hogy mik a terveik a következő hetekben Budapesten. Talán a fővárosi emberek megérdemelnek annyit, hogy az általuk megválasztott főpolgármestert is megkérdezzék a sorsukról, és ne a hírekből tájékozódjon arról, hogy mik a kormány szándékai a fővárossal.

Ordas félretájékoztatás.

Mindeközben a Fidesz folyamatosan a budapesti embereket próbálja beállítani bűnbakként, pedig az objektív bizonyítékok szerint pont a fővárosi emberek voltak a legfegyelmezettebbek az intézkedések betartásában. De a kormány még kétes jogalapú intézkedésekre is sarkallta a rendőrséget, ezért a héten embereket büntettek meg, akik szerették volna elhagyni Budapestet, vagy Pest megyét. Persze Rogán Cili gond nélkül leugorhatott a Balcsihoz egy kis szelfizésre. Neki lehet, hogy már szóltak, vagy az is lehet, hogy vele kivételeznek.

Azóta a kampányinfón Gulyás Gergely 180 fokos fordulatot hajtott végre, és elismerte, hogy a fővárosi embereknek is megvan a joga a szabad utazáshoz.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.