Adria a didit, a didit Adria!

Adria a didit, a didit Adria!

Olvasónk megmondja, milyen az a fideszes tuccélni.

Ilyen a fideszes tuccélni. Vagy szégyent hozol a hazádra, mialatt óriáspénzeket nyalsz fel mint nemzeti országimázsfelelős, ahogy Orbán Ráchel. Vagy az interpol által körözött szaudi kalandor, Pharaon mellett parkolsz évekig a jachtoddal, ahogy Mészáros Lőrinc.

Vagy be sem léphetsz Horvátországba többé anélkül, hogy azonnal börtönbe menj, mint Hernádi Zsolt, a Kóté lányokat is felvonultató puncs.hu oldal egyik alapítója. Mellesleg a MOL vezére és odaát korrupcióért börtönbüntetésre ítélt alak. Vagy a Mészáros családhoz tartozó építési kivitelezőcégek NER lovagjai, netán a kikötésre alkalmatlan kikötőkre hűtlenül kezelt közpénzzel vigéckedő Szíjjártó, vagy maga a vezér, a tenger nélküli tengernagy, Horthy Miklós büszke utóda, a helló röfi és a kövér katona a halálom dakota mondás köpcös gazdája. Vagy pedig prostikat visz egy olyan országba, ahol a prostitúció minden szereplőjét börtönnel jutalmazzák, ha kiderül, amilyen Borkai, az olimpikon. Rossz borok, csúcsragadozónak semmiképp nem nevezhető középgyenge hölgyek, szex közben a nyamvadtságát masszírozó ügyvéd.

Ez a NER életpályamodell csúcsa.

Tophedonizmus, amiért partnereken, volt üzletfeleken, egy teljes városon, barátokon családokon, erkölcsi normákon keresztültrappolva kellett felfelé törekedni, agészen a képsorokról ismert extatikus végállomásig. Fekete Pákóra, Lyukas zokniban.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.