Adria a didit, a didit Adria!

Adria a didit, a didit Adria!

Olvasónk megmondja, milyen az a fideszes tuccélni.

Ilyen a fideszes tuccélni. Vagy szégyent hozol a hazádra, mialatt óriáspénzeket nyalsz fel mint nemzeti országimázsfelelős, ahogy Orbán Ráchel. Vagy az interpol által körözött szaudi kalandor, Pharaon mellett parkolsz évekig a jachtoddal, ahogy Mészáros Lőrinc.

Vagy be sem léphetsz Horvátországba többé anélkül, hogy azonnal börtönbe menj, mint Hernádi Zsolt, a Kóté lányokat is felvonultató puncs.hu oldal egyik alapítója. Mellesleg a MOL vezére és odaát korrupcióért börtönbüntetésre ítélt alak. Vagy a Mészáros családhoz tartozó építési kivitelezőcégek NER lovagjai, netán a kikötésre alkalmatlan kikötőkre hűtlenül kezelt közpénzzel vigéckedő Szíjjártó, vagy maga a vezér, a tenger nélküli tengernagy, Horthy Miklós büszke utóda, a helló röfi és a kövér katona a halálom dakota mondás köpcös gazdája. Vagy pedig prostikat visz egy olyan országba, ahol a prostitúció minden szereplőjét börtönnel jutalmazzák, ha kiderül, amilyen Borkai, az olimpikon. Rossz borok, csúcsragadozónak semmiképp nem nevezhető középgyenge hölgyek, szex közben a nyamvadtságát masszírozó ügyvéd.

Ez a NER életpályamodell csúcsa.

Tophedonizmus, amiért partnereken, volt üzletfeleken, egy teljes városon, barátokon családokon, erkölcsi normákon keresztültrappolva kellett felfelé törekedni, agészen a képsorokról ismert extatikus végállomásig. Fekete Pákóra, Lyukas zokniban.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.