Az Indexet vádolja hazugsággal a hazug 888 - FFF 28. rész

Az Indexet vádolja hazugsággal a hazug 888 - FFF 28. rész

Tipikus Fidesz-módszer a saját bűneiket a másikra vetíteni. Ezt alkalmazza az orbánista álhírgyárosok egyik legmocskosabbika.

Lehetetlen feladatot kapott gazdáitól a kormánypárti lakájmédia: meg kell próbálniuk Kaleta Gábor, a pedofil perui nagykövet ügyét áttolni a Fideszről az ellenzékre.

Persze megértjük, hogy az ügy rettentő kényelmetlen Orbánéknak. Főleg az elemi felháborodás után, amit a Polt Péter "legfőbb ügyvéd" által kiharcolt nevetségesen enyhe büntetés váltott ki. Próbálkoznak is a közpénzekkel kitömött médiamunkások rendesen, de persze csak fél pillanat alatt leleplezett hazugságokra futja.

A 888 buta aljasságait már nem is olvassuk egy jó ideje, de van, akinél még kiveri a biztosítékot ez a gátlástalanul Orbán-párti szennylap. A Facebookon akadtunk a Kötöttségek nélkül nevű blog bejegyzésére, amely arra hívta fel a figyelmet, hogy mekkora hazugságáradat jelent meg G. Fodor Gábor online homokozójában

Miért nincs tele az Index oknyomozással a baloldal által felépített pedofil nagykövetről?

címen.

Ehhez a többszörösen összetett, ordas nagy hazugsághoz már tényleg pofa kell!

És nem csak azért, mert elég szánalmas próbálkozás lebalodalizni valakit, aki megúszta a külügyminisztériumi tisztogatásokat és hűen szolgálta egyre magasabb beosztásokban a NER futsaldiplomáciáját. Még mindig a helyén lenne, ha nem bukik meg a perverzitásával. Sokkal pofátlanabb a fő vád.

Ezt az egész szennyes ügyet, amit a kormány mindenáron el akart tusolni ugyanis pont az Index tárta a nyilvánosság elé!

 

Ha februárban Dezső András, az Index újságírója nem írja meg egy alapos oknyomozó cikkben, hogy tavaly miért váltották le hirtelen a nagyköveti posztjáról Kaletát, és miért hozták haza titokban, talán még a mai napig se tudna arról a nyilvánosság, hogy le van tartóztatva. A parlament külügyi bizottságának tagjai, de még a perui rendőrség is az Index-ről tudták meg, hogy mi történt.

A legcikibb az egészben az, hogy a nagy hangon vádaskodó fideszista portálon mindössze egyszer szerepel Kaleta neve. Igen, a fenti cikkben, amelyben az ügy kirobbantóját kéri számon, hogy miért nem végez oknyomozást. Szóval nem történt más csak annyi, hogy G. Frodóék elővették a már jól bevált fideszes eszközt:

Azzal vádolják a másik oldalt, amit ők maguk követtek el.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Kiket hagyott cserben Orbán az elmúlt hetekben?

Ha a Fidesz-kormány éppen nem árt, akkor sem használ. De általában árt.

  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk.