Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

Orbán Viktor ismét begurult a közpénzmilliárdokon fenntartott propagandarádiójába, a Kossuth Rádióba. Ott aztán megint hűen alákérdezett a riporter, amire Orbán elmondhatta gyűlölködéseit. Mégis volt egy kis különbség a mostani és a korábbi interjúk között:

Ezúttal gyáva, berezelt, a felelősséget hárító politikus képét mutatta Orbán.

Kezdjük ott, hogy a felcsúti miniszterelnök a járvány kapcsán kijelentette: “…tavasszal is külföldről, és most, a második hullám esetén is külföldről hurcolták be.” Ez a szemrehányás reméljük, hogy saját magának és luxusminiszterének szólt. Orbán ugyanis nemrég még az Adrián vitorlázott. Szijjártó Péter pedig botrányos módon luxusjachtozott szintén Horvátországban.

De beszélt olyanokról is, hogy a felelősséget neki kell vállalnia, az interjú jelentős részét mégis az tette ki, hogy az ellenzéken vagdalkozott. Szinte hisztizve szólította fel az ellenzéket, hogy ne támadják a védekezést. A védekezés sikerét lényegében attól tette függővé, hogy az ellenzék kritizálja-e a döntéseiket.

Orbán tehát retteg a kritikától. Saját maga is tisztában van azzal, bőven van miért bírálni a tetteit.

Csak egy olyan miniszterelnök van elfoglalva a járvány kellős közepén azzal, hogy az ellenzékre próbáljon mindent hárítani, aki gyáva és retteg.

Kérdés, hogy ha Orbántól érdemi munka helyett csak a felelősséghárításra futja, akkor miért nem lép hátra? Miért nem adja át a stafétát olyan embernek, aki képes megbirkózni ezzel a kihívással?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

5 fideszes nagykutya, aki nem mer indulni 2022-ben

Remegő lábbal menekülnek a csicskák a vereség elől. Mutatjuk az öt leggyávább fideszes nagyágyút.

  • 2020.10.21

Czeglédy Csaba pert nyert: Orbán csicskasajtója hazudott róla - FFF

Bíriói ítélet bizonyítja a Ripolst és a Lokál nevű fideszes szennylapok, valamint az Origo ordas nagy hazugságokkal támadták a Demokratikus Koalíció politikusát.

  • 2020.10.14

A fideszes csicskaképzés megy, a tanárok meg hullanak, ez Orbánország ma

A Pedagógusok Szakszervezete három olyan tanárról is tud, akik egészen biztosan és igazoltan koronavírus-fertőzés miatt haltak meg. Orbán nem védi meg a pedagógusokat, neki másra kell a pénz, például a csicskautánpótlásra és stadionokra.