Bréking: Orbán keresztyén értékekkel menti meg a gazdaságot!!!

Bréking: Orbán keresztyén értékekkel menti meg a gazdaságot!!!

Hölgyeim és Uraim, most már minden rendben lesz, nincs többé korpa, csak gyönyörű haj... ööö izé, ja nem, szóval nincs többé válság, mert a keresztyén értékek legyőzik a sorosista járvány által gerjesztett gazdasági pityputtyot!


Ma délelőtt teljesen kétségbe voltam esve a híreket olvasva, nem elég a hidegfront, amitől halántéktájt behorpad a koponyám, meg az is milyen, hogy Budapestre kell majd szállítani a súlyos koronás betegeket mindenünnét, meg hogy a paksi atomerőműben komoly problémák vannak, szóval ha mindez nem lenne elég, még azon is aggódni kezdtem, hogy hogyan fog majd a gazdaság megmentődni.

Szóval teljesen kivoltam, na. Remegő kézzel tekertem az egérgombot az MTI-hírfolyamban, pozitív hírek reményében, általában ez használni szokott... és igen, most is VÉGRE, erre vártam. Mutatom máris:

 

A lényeg pedig a miniszterelnök szépen ápolt kezében van, a megoldás kulcsa, ímhol no:

Megremegett gyomrom-kezem. Rá is kerestem gyorsan, hogy milyen megoldásokat olvas ki a járvány és a pusztító sorosista erők elleni csodaszerként nemzetünk vezetője, és megnyugodtam. Kedves aggódó nemzettársaim, minden rendben van, Kedves Vezetőnk rajta tartja ujját a folyamatok ütőerén. Nincs több ok az aggodalomra. Mutatom ezt is:

Azt mutatja be, milyen szerepet játszott a kereszténység Európa szellemi arculatának formálásában kétezer esztendőn át. A szerző ugyanakkor arról is szól, hogy a kereszténység a maga értékközvetítő szemléletével miként járulhatna hozzá földrészünk és hazánk jövőjének alakításához.

Oszt jónapot.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Az Indexet vádolja hazugsággal a hazug 888 - FFF 28. rész

Tipikus Fidesz-módszer a saját bűneiket a másikra vetíteni. Ezt alkalmazza az orbánista álhírgyárosok egyik legmocskosabbika.

  • 2020.07.04

Kaleta és még 5 fideszes, aki börtönt érdemelne

Összeszedtük azt az 5 Orbán-csicskát, aki a pedofilügyben hírhedté vált Kaletához hasonlóan túl olcsón megúszott eddig mindent. Van ott még bőven, ahonnan Kaleta kibukott. Szerintünk ezeknek cellában a helye!

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - ha kokós, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?