Bréking: Orbán keresztyén értékekkel menti meg a gazdaságot!!!

Bréking: Orbán keresztyén értékekkel menti meg a gazdaságot!!!

Hölgyeim és Uraim, most már minden rendben lesz, nincs többé korpa, csak gyönyörű haj... ööö izé, ja nem, szóval nincs többé válság, mert a keresztyén értékek legyőzik a sorosista járvány által gerjesztett gazdasági pityputtyot!


Ma délelőtt teljesen kétségbe voltam esve a híreket olvasva, nem elég a hidegfront, amitől halántéktájt behorpad a koponyám, meg az is milyen, hogy Budapestre kell majd szállítani a súlyos koronás betegeket mindenünnét, meg hogy a paksi atomerőműben komoly problémák vannak, szóval ha mindez nem lenne elég, még azon is aggódni kezdtem, hogy hogyan fog majd a gazdaság megmentődni.

Szóval teljesen kivoltam, na. Remegő kézzel tekertem az egérgombot az MTI-hírfolyamban, pozitív hírek reményében, általában ez használni szokott... és igen, most is VÉGRE, erre vártam. Mutatom máris:

 

A lényeg pedig a miniszterelnök szépen ápolt kezében van, a megoldás kulcsa, ímhol no:

Megremegett gyomrom-kezem. Rá is kerestem gyorsan, hogy milyen megoldásokat olvas ki a járvány és a pusztító sorosista erők elleni csodaszerként nemzetünk vezetője, és megnyugodtam. Kedves aggódó nemzettársaim, minden rendben van, Kedves Vezetőnk rajta tartja ujját a folyamatok ütőerén. Nincs több ok az aggodalomra. Mutatom ezt is:

Azt mutatja be, milyen szerepet játszott a kereszténység Európa szellemi arculatának formálásában kétezer esztendőn át. A szerző ugyanakkor arról is szól, hogy a kereszténység a maga értékközvetítő szemléletével miként járulhatna hozzá földrészünk és hazánk jövőjének alakításához.

Oszt jónapot.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

A 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo is kiírhatja a homlokára, hogy álhírterjesztő csicska.

  • 2020.09.26

A 6 legfőbb indokom, amiért le kell bontani a kétharmados Fidesz-rendszert

Lenne persze 13 okom is, ha annyit akarnék összeszedni. Hosszabban is ki lehetne fejteni, ha lenne értelme. Most inkább csak azt a 6-ot sorolom fel, amit a legfontosabbnak tartok, azokból sem mindent írok le. Ebből is látszik, hogy le kell bontanunk a kétharmadot, mert az nem a magyar emberek, hanem erőszakos szűk csoport, a Fidesz-elit érdekeit szolgálja.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.