Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

Orbánék megkezdték a felkészülést a 2022-es kampányra.

Ennek részeként a legfőbb céljuk a tőlük független, szabad sajtó maradékának bekebelezése és fideszcsicska médiarabszolgákkal feltöltése. Előbbinek leglátványosabb lépése az Index elfoglalása, utóbbinak meg az a képzés, amit a közmédia indít a Közszolgálati Egyetemen.

Magyar Narancs szúrta ki, hogy Közszolgálati média-újságíró és szerkesztő továbbképzést szervez alapdiplomások számára az MTVA, közösen a kormány kedvenc egyetemével, a Ludovikával.

A képzés ideje mindössze két félév, hogy 2022 tavaszára már munkába is állhassanak az Állami Álhírgyárban (MTVA), és ott futószalagon gyárthassák a Fidesz érdekében az uszító, gyűlölködő és hazug riportokat, amiket aztán lelkesen átvehet a teljes csicskamédia.


A gyorstalpaló tanfolyam "szakmai" vezetője is már bizonyított korábban: Dr. Bartóki-Gönczy Balázs 2011-től 5 éven át volt a fideszbáb Médiahatóság alkalmazottja. Most a Közszolgálati Egyetem adjunktusa, de lehetne akár humorista is, mert ő szállította az év poénját:

olyan értékeket kívánnak képviselni, mint a tények tisztelete és az információk összegyűjtése, a tájékozott polgárok számának növelése és a demokratikus nyilvánosság érdekeinek védelme

Aki egy kicsit is is tisztában van a közszolgálatinak csúfolt állami média elmúlt 10 évi működésével, az pontosan tudja, hogy mindezeknek a szép elveknek pont, hogy a meggyalázása folyik ott. 

Csak pár példa közelmúltból:

Mindennél jobban jellemzi az MTVA züllöttségét, hogy a jelenlegi vezérigazgató az a Papp Dániel, akiről bíróság mondta ki, hogy hírhamisító.

Személye egyébként élő bizonyítéka az Index fontosságának: a most szétvert portál volt az, amelyik leleplezte azt a hamis riportot, amivel kiérdemelte a fenti címet, valamint a Fidesz vezetőségének a bizalmát.

Erre kell hát az új emberanyag: még több hazugság, még több uszítás, még több lejáratás.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Kiket hagyott cserben Orbán az elmúlt hetekben?

Ha a Fidesz-kormány éppen nem árt, akkor sem használ. De általában árt.

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk. 

  • 2020.07.27

Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

A saját párttársaikat is elemzőnek állítják be a Fidesz-propagandában. Így próbálják átverni a magyar embereket. Mutatjuk a valóságot!