Ifj. Lomnici percenként hazudik a pénzünkből – FFF

Ifj. Lomnici percenként hazudik a pénzünkből – FFF

Azt hiszik a propagandisták, hogyha a jogvédőkkel szemben jogász hazudik, az majd hihető lesz. Hát nem! Most egy ilyen szánalmas, álcivil, álszakértő csúsztatását mutatjuk be a FideszFéknyúzFigyelőben.

A Magyar Helsinki Bizottság, a Társaság a Szabadságjogokért és az Amnesty International Magyarország közös közleményben világított rá, hogy miért szemfényvesztés a Fidesz vészhelyzet megszüntetésről szóló törvényjavaslata. A tervezet lényegében határidő nélkül a kormány hatáskörébe adja, hogy amikor majd jónak látja, szüntesse meg a vészhelyzetet.

Civilezik az álcivil!

Ifj. Lomnici Zoltán most a Demokratának csúfolt hazug propagandalapban adott interjút és ebben azt állította, hogy:

Az Országgyűlés felhívja a kormányt, hogy a veszélyhelyzetet szüntesse meg.
Igen ám, viszont a javaslatban nincs határidő. A döntési jogkört pedig a kormány kezébe adja a parlament. Tehát a parlament átadja a döntés jogát a kormánynak, hogy amikor majd úgy érzi, akkor szüntesse meg a vészhelyzetet. Ez is bizonyítja, hogy Magyarországon nincs valódi parlament, az csak Orbán Viktor gombnyomó gépeinek tárolója.

 

Minden napra egy sorosozás.

De az áljogász Lomnici nem áll meg itt. Az interjú végén lendül csak bele igazán. Kifejti, hogy szerinte a jogvédőszervezetek mögött Soros György újabba támadása áll, aki a 2022-es választás kívánja befolyásolni. Mondja ezt egy olyan ember, aki a közpénzből felpumpált Alapjogokért Központ szakértője. Ezt a szervezetet azokból az adóforintokból működtetik, amit útfelújításra, tanári és orvosi fizetésre kellett volna költeni. De helyette bukott fidelitasos-csicskákat és Lomnici féléket fizetnek belőle, hogy az arcunka hazudják a fideszes-propagandát, és elbábozzák a szakértő szerepét. Undorító banda!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020.09.11

Vigyázat propaganda: mostantól Lokál helyett Metropol néven jelennek meg a kormány hazugságai

A politikai tartalom nem változott, csak szelídebb külsővel igyekeznek álcázni az orbánista propagandát.