Indulunk! Kik vagyunk és miért vagyunk?

Indulunk! Kik vagyunk és miért vagyunk?

2010. óta Magyarországon több lépcsőben jelentősen átalakult a médiahelyzet. Úgy alakult át, mint amikor a sötét utcán járva összeverik és kirabolják az embert.

A jelenlegi uralkodó osztály maga alá gyűrte a megyei napilapokat, bezárta a rengeteg magyar számára a napilapot jelentő Népszabadságot, belülről puccsolta meg az egykor jobb időket látott Origót és Magyar Nemzetet, megzsarolta a független televíziókat és központi propaganda sugárzására kötelezte a rádióállomásokat. A normális élethez nélkülözhetetlen közmédiát drága és silány propagandagépezetté változtatták. Hazánkban 2019-ben a kormánytól független újságírás már csak nyomokban létezik, a médiateret a kormánypropaganda és a putyinista mintára előállított álhírek uralják. A kevés megmaradt valódi médium hihetetlen erőfeszítéssel, teljes ellenszélben kénytelen dolgozni.

Márpedig a magyar emberekben van igény a progresszív hangra, csak a Fidesz mindent elkövet, hogy megfossza őket ettől. Mi viszont arra vállalkozunk, hogy változtassunk ezen az apokaliptikus helyzeten.

Az EzaLényeg.hu portálcsoport egy vállaltan progresszív értékrendű online kiadvány, ami a legtöbb magyar nyelvű internetes újságtól eltérően főként a helyi ügyekre, az emberek mindennapi dolgaira és életére helyezi a hangsúlyt. Lokális tartalommal Szombathelytől Miskolcig. Megírva az igazságot. Hiszünk a kulturális sokszínűségben, gazdasági témákban az egyszerű emberek pártján állunk. Fontos számunkra a környezetvédelem ügye, hiszen élhető és biztonságos világot szeretnénk hagyni a gyermekeinkre. Zéró toleranciát hirdetünk a hatalmasok arroganciája és a mindent átszövő korrupcióval szemben. Hiszünk mindenki számára elérhető, jó minőségű oktatásban és egészségügyben, mint a társadalmi mobilitás alappilléreiben. Hiszünk abban, hogy minden ember egyenlő, és az alapvető állami szolgáltatások mindenkit egyformán megilletnek.

Természetesen nem véletlen, hogy az EzaLényeg.hu éppen egy választási kampányban indul útjára. Ebben az időszakban még fontosabb, hogy megmutassuk az embereknek az igazságot: azt, amit a Fidesz el akar előlük titkolni. A rendszer lényegét jelentő lopásokat, a mindennapi visszaéléseket, a helikopteren száguldozó garancsikat, a tízmilliós karórákat villantó tiborczokat, az óránként kétmilliót kereső mészárosokat, a pénzes haveroknak bagóért kiadott önkormányzati lakásokat, és a mindeközben lerohadó közszolgáltatásokat.

Azt gondoljuk, akkor leszünk jó és sikeres újság, ha helyi közösségeket tudunk létrehozni portáljaink körül. Éppen ezért várjuk helyi szerzők jelentkezését, várjuk fényképeiteket, sztorijaitokat, meglátásaitokat! Várunk téged, Olvasó! Regisztrálj, hogy naponta értesülj friss híreinkről, légy a nagykövetünk, oszd meg tartalmainkat, hiszen mi nem félünk leírni az igazságot!

Most indulunk, tartsatok velünk!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.