Járványsegély: ingyen hirdetési lehetőség helyi vállalkozásoknak

Járványsegély: ingyen hirdetési lehetőség helyi vállalkozásoknak

Járványsegély programot indít a helyi vállalkozások számára az Ezalényeg.hu. A regisztráció és a megjelenési lehetőség ingyenes, a promóciós költségekre pedig a jelentős kedvezményt adunk!

A helyi hírekben szerepelni a legjobb és legolcsóbb reklám

Ha helyi vállalkozóként tudsz és szeretnél segíteni a környékbelieknek, mi segítünk, hogy üzeneted célba találjon! Hogyan? Úgy, hogy írunk rólad! Mennyiért? Ingyen!

Az új koronavírus-járvány mindenkit kihívások elé állít. Sajnos a mikro- kis- és középvállalkozások nagy részét is megviseli a jelenlegi helyzet. Most tehát még nagyobb szükség van arra, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertesd, mennyire király dolgot kínál a te céged. Mi pedig ebben szeretnénk segíteni.

5+1 ok, amiért a helyi hírekben szerepelni a legjobb reklám

Az új koronavírus-járvány mindenkit kihívások elé állít. Sajnos a mikro- kis- és középvállalkozások nagy részét is megviseli a jelenlegi helyzet. Most tehát még nagyobb szükség van arra, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertesd, mennyire király dolgot kínál a te céged. Mi pedig ebben szeretnénk segíteni.

Ma már rég nem a megvásárolt hirdetés a legjobb eszköz erre. Ennél sokkal ideálisabb módszer, ha a helyi újságban szerepelsz.

Segíts a járvány miatt nehéz helyzetbe került földijeidnek. Ez neked is jó, és nemcsak azért, mert segíteni jó. Nem is csak azért, mert azonnali bevételeid keletkeznek egy nehéz időszakban. A marketinges szakemberek egybehangzó véleménye szerint azok a vállalkozások, amelyek a válság idején jól alkalmazkodnak az ügyfelek megváltozott igényeihez, a járvány elmúltával megerősödve, kibővült törzsvásárlói bázissal jönnek majd ki abból.

Csatlakozz Járványsegély programunkhoz, neked ez most semmibe nem kerül! Nem kell mást tenned, mint regisztrálni és várni kollégáink jelentkezését!
Hirdetnél is nálunk? Most van egy szuper ajánlatunk azoknak, akik részt vesznek Járványsegély programunkban! A Járványsegély Extrával célzottan és költséghatékonyan érheted el a neked legfontosabb célközönséget! Részletek a lap alján.

 

Jelentess meg nálunk pr cikket most nagyon kedvező feltételekkel! Itt a Járványsegély Extra!
Küldj be egy hírt, cikket a vállalkozásodról, mi pedig garantáltan megjelentetjük a helyi EzaLényeg.hu oldalain! És ez még nem minden, mert a Járványsegély programban mindez semmibe sem kerül!

Pr cikk megjelentetése: most 5000 forint helyett 0 forint!
Cikk lektorálása profi újságíróink által: most 5000 forint per óra helyett 0 forint!
Facebook poszt megjelentetése: most 5000 forint helyett 0 forint!
Sőt! Hirdess velünk a Facebookon! Minden megkezdett 1000 forintnyi promóció most 1200 forint helyett 0 forint felárral, ha azt promotálod, hogyan segítesz a helyieken a járvány során (pl. ingyenes kiszállítás vagy toborzás)!


A magyar kis- és középvállalkozói szféra eddig is élen járt a segítségben! Némelyek edzőruháról maszkvarrásra álltak át, mások önköltségi áron kezdtek ebédet kiszállítani az időseknek, megint mások fertőtlenítőszerekhez szükséges alapanyagot bocsátottak önkormányzatok rendelkezésére. Ezek mind valós példák.

Az EzaLényeg.hu hírportál maga is kisvállalkozás, amely elkötelezett a lokális közösségek iránt. Ezért elindítjuk Járványsegély programunkat, amellyel a helyi vállalkozásoknak szeretnénk segíteni azon városokban, ahol helyi portáljaink naponta híreket szolgáltatnak közönségünknek.

Mi így segítünk Neked és a helyi lakosoknak. Te hogyan segítesz?

Kérdésed van? Írj nekünk!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk. 

  • 2020.07.27

Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

A saját párttársaikat is elemzőnek állítják be a Fidesz-propagandában. Így próbálják átverni a magyar embereket. Mutatjuk a valóságot!