Karácsony Gergely be fogja perelni a jogosítványáról hazudozó szennylapot - FFF 41. rész

Karácsony Gergely be fogja perelni a jogosítványáról hazudozó szennylapot - FFF 41. rész

Orbán propagandistái azért támadták a főpolgármestert, mert autó helyett biciklivel jár. Ráadásul mindezt alávaló hazugságokra alapozták.

Ismét csúnya kamuzáson kapták a csicskasajtó egyik legalantasabb képviselőjét. Úgy néz ki, a hazudozásnak per lesz a vége.

Karácsony Gergelynek nincs jogosítványa. Azért nincs, mert nem szeretne autót vezetni. Mert így döntött. Pont.

Ezt nem volt képest tudomásul venni a celebsztorik és bulvárszemét közé bújtatva Fidesz-propagandát toló szennylap, a Ripost. Sérelmezték, hogy Karácsonynak nincs jogosítványa, és mindenfélét összehazudtak róla.

Nem mintha egy főpolgármesterként számítana, hogy van-e jogosítványa. Ennek ellenére ócska, személyeskedő állításokkal támadták, amikről kiderült, hogy nem is igazak.

"Az oktatók – akiket sikerült megtalálnunk – kint a forgalomban, a gyakorlati oktatáson láthatták Karácsonyt. Főként arra emlékeznek, hogy folyton bizonytalankodott" - hazudták állítólagos névtelen oktatókra hivatkozva.

A többi kitalált részletet nem is idéznénk, mert úgysincs semmi köze a valósághoz.

A lényeg, hogy a fideszes kamuportál Karáccsony Gergely állítólagos vezetési kudarcaival próbálta igazolni, hogy a főpolgármester inkább a biciklit részesíti előnyben.

Nyilvánvalóan valamiféle zsigeri ellenszenv vezeti a főpolgármestert az autósokkal kapcsolatban. Soha egyetlen gondolata nincs arról, hogy az ő életüket könnyítse vagy, hogy gyorsítsa az akadozó forgalmat - kamuzta a Ripost

Karácsony végre hozzányúlt ahhoz, amihez Tarlós 10 évig nem mert.

Az Orbán-báb Tapló Tarlós sok ellapátolni valót hagyott maga után. Kezdve a főváros óriási adósságával, a nyáron szaunaként is funkcionáló metrókig. Azzal sem foglalkozott, hogy Budapest 19-20. században kialakult úthálózata nem bírja elviselni egy modern város autóforgalmát. Ezen kívül Karácsony szeretné, ha a környezetkímélő közlekedési formák, mint a biciklizés is elterjedhetnének.

A hazudozásnak per lesz a vége!

Karácsony Gergelyt nem különösebben érdekelte, amit róla írnak, de azt, hogy megsértették az apja emlékét, nem tűrheti. A főpolgármester sajtópert indít a Ripost ellen. És nyerni fog, ez már most biztos!

Megint, immár sokadjára, perelni vagyok kénytelen. Általában az ilyen aljasságok nem ütik meg az ingerküszöbömet, de azt, hogy bárki édesapám elvesztésén élcelődjön, nem tűrhetem kommentálta Karácsony Gergely az ócska lejárató cikket.
Amúgy hiába hazudoznak a Fidesz-kormány kézivezérelt sajtótermékei. A legújabb felmérések szerint Orbán Viktor mehetne a levesbe, ha ki merne állni Karácsony Gergellyel.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

A 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo is kiírhatja a homlokára, hogy álhírterjesztő csicska.

  • 2020.09.26

A 6 legfőbb indokom, amiért le kell bontani a kétharmados Fidesz-rendszert

Lenne persze 13 okom is, ha annyit akarnék összeszedni. Hosszabban is ki lehetne fejteni, ha lenne értelme. Most inkább csak azt a 6-ot sorolom fel, amit a legfontosabbnak tartok, azokból sem mindent írok le. Ebből is látszik, hogy le kell bontanunk a kétharmadot, mert az nem a magyar emberek, hanem erőszakos szűk csoport, a Fidesz-elit érdekeit szolgálja.

  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.