László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

A 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo is kiírhatja a homlokára, hogy álhírterjesztő csicska.

A Fidesz-csicska propaganda undorító lejáratásba kezdett László Imrével szemben a tavalyi önkormányzati választás előtt. Mindenféle alap nélkül híresztelték, hogy a DK politikusa szexuálisan zaklatta az egyik munkatársát. Tipikus fideszes recept volt ez is. Valakiről elterjesztenek egy hazugságot, amit heteken és hónapokon keresztül híresztelnek. Aztán egy évvel később elveszítik a pereket a bíróságon.

A pénzbírságot pedig abból a közpénzből fizetik ki, amit a magyar emberektől lopott el a Fidesz.

László Imre esetében is pontosan ez volt a menetrend. A polgármester tavaly ősszel a 888-at, a Magyar Nemzetet, a Pesti Srácokat, a Ripostot, a TV2-t és az Origo-t is beperelte. Majdnem pontosan egy év elteltével most az összes pert megnyerte Újbuda polgármestere. Persze a propagandistákat nem érdekli ez, hiszen a károkozás már megtörtént.

Ők csak Orbán Viktor utasításait követték, a pénzt pedig úgyis kifizetik majd helyettük a tőlünk ellopott pénzből.

Ők csak akkor és ott, abban az adott pillanatban akarnak kárt okozni a karaktergyilkosságok áldozatainak. Így akarják befolyásolni a választások eredményét. László Imre is erre figyelmeztet, amikor összefoglalja:

Újbuda polgármestereként szeretném felhívni a figyelmet arra, hogyan működnek az Orbán-rendszer karaktergyilkosságai. Orbán Viktor álhírterjesztőinek mindegy, hogy végül veszíteni fognak-e a bíróságon, vagy kártérítést kell-e fizetniük. Számukra mindegy, hogy a megtámadott fél egy év múlva a bíróságon tisztázni tudja magát, hiszen ez utólag nem változtat a lejáratással elért választási eredményeken.

Hiába próbáltak álhírekkel manipulálni a Fidesz-csicskák. László Imre mégis fényes győzelmet aratott tavaly. Most pedig még a lopott közpénz egy részét is visszaszerezte a propagandistáktól!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

5 fideszes nagykutya, aki nem mer indulni 2022-ben

Remegő lábbal menekülnek a csicskák a vereség elől. Mutatjuk az öt leggyávább fideszes nagyágyút.

  • 2020.10.21

Czeglédy Csaba pert nyert: Orbán csicskasajtója hazudott róla - FFF

Bíriói ítélet bizonyítja a Ripolst és a Lokál nevű fideszes szennylapok, valamint az Origo ordas nagy hazugságokkal támadták a Demokratikus Koalíció politikusát.

  • 2020.10.14

A fideszes csicskaképzés megy, a tanárok meg hullanak, ez Orbánország ma

A Pedagógusok Szakszervezete három olyan tanárról is tud, akik egészen biztosan és igazoltan koronavírus-fertőzés miatt haltak meg. Orbán nem védi meg a pedagógusokat, neki másra kell a pénz, például a csicskautánpótlásra és stadionokra.