Mi már támogatjuk a távozó indexesek új lapját. Mutatjuk, hogy teheted te is!

Mi már támogatjuk a távozó indexesek új lapját. Mutatjuk, hogy teheted te is!

A magyar sajtótörténet egyik szégyene, ahogy a hatalom sunyi módon kivette a szerkesztőség alól Magyarország legjobb hírlapját. Ezeket az újságírókat azonban nem abból a fából faragták, hogy magukat sajnálva visszavonuljanak. Új lapjuk lesz, amit most Te is támogathatsz. Én már megtettem.

Az új lapot a Facebookon már megtalálod, az újság tényleges indulása pedig tőled is függ! Én már támogattam, havi 5990 forintot fogok áldozni erre a célra. A rendszeres támogatás beállítása nagyjából 3 percet vett igénybe. Ha Te is támogatni szeretnéd, itt megteheted!

Miért kell támogatni a független újságírást? Mert így nemcsak arról olvashatunk, amit a hatalom tudatni akar velünk, hanem arról is, amit el akar titkolni!

Azt már tudhatjuk, hogy az új lap, a Telex főszerkesztője Munk Veronika lesz, aki éveken keresztül dolgozott az Index főszerkesztő-helyetteseként. Itt alább láthatod az videóüzenetét.

Az Indexnél lezajlott erőszakos fideszes hatalomátvételről mi is részletesen, több cikkben beszámoltunk. Az eset annyira felháborította a magyar embereket, hogy a koronavírus-járvány ellenére is ezrek vonultak utcára, hogy megmutassák: nem tűrik a sajtó elnyomását.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

A 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo is kiírhatja a homlokára, hogy álhírterjesztő csicska.

  • 2020.09.26

A 6 legfőbb indokom, amiért le kell bontani a kétharmados Fidesz-rendszert

Lenne persze 13 okom is, ha annyit akarnék összeszedni. Hosszabban is ki lehetne fejteni, ha lenne értelme. Most inkább csak azt a 6-ot sorolom fel, amit a legfontosabbnak tartok, azokból sem mindent írok le. Ebből is látszik, hogy le kell bontanunk a kétharmadot, mert az nem a magyar emberek, hanem erőszakos szűk csoport, a Fidesz-elit érdekeit szolgálja.

  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.