Orbán csicska médiájától rendes hazugságokra sem futja - FFF

Orbán csicska médiájától rendes hazugságokra sem futja - FFF

Most éppen Hadházy Ákos és Szél Bernadett hazugságellenes akcióját próbálják lejáratni. De csak saját magukat égetik le. FFF 31. rész

Mióta Szél Bernadett és Hadházy Ákos, ellenzéki országgyűlési képviselők meghirdették hazugság- és propagandaellenes akciójukat, Orbán csicskamédiája azóta próbálja hazugságokkal lejáratni őket.

Próbálkoztak már sok mindennel. Viszont ezúttal tényleg fullba tolják a kretént.  

Volt itt már minden. Próbálkoztak azzal a hazugsággal, hogy személyes adatokat gyűjtenek. Ez egy bődületes baromság, hiszen soha senki nem kérte a személyes adatokat tartalmazó borítékot, mindössze a konzultációs ívet.

Aztán a HírTv megpróbálta összekötni Hadházy Ákost egy 24.hu-s újságíróval. Mindezt úgy, hogy megmutatták országnak-világnak az újságíró lakcímét, ami közel van ahhoz a címhez, ahova a független képviselők a konzultációs íveket várják. 

Itt mondhatnánk, hogy nevetséges, amit a csicskamédia művel, de ez sajnos már több annál. Ez már undorító, minden szakmaiságot és emberi jóérzést nélkülöző ócska fideszes talpnyalás. Az ugyanis tényleg mindennek az alja, amikor egy újságíró lakcímét mutogatják vágóképeken. Ennek az újságírónak pedig annyi a bűne, hogy közel lakik egy postafiókhoz.  

De Orbán hű propagandistái még itt sem voltak képesek megállni.

Bencsik András, az egyik legalávalóbb propagandalap, a Magyar Demokrata főszerkesztője, a HírTv Sajtóklub című műsorában például Hadházy Ákost politikai bűnözőnek nevezte. Kifejtette: Ha Hadházyék elég sok ívet gyűjtenek össze, azokat pedig nekik tetsző módon kitöltve visszaküldik a kormánynak, akkor megmásítják az eredményt. 

Ne ezen már tényleg csak röhögni lehet.
Hogyan lehetne megmásítani egy olyan "közvéleménykutatás" eredményét, ami egyáltalán nem kíváncsi az emberek véleményére? Ez a méregdrága propagandaív egyetlen egy célt szolgál, hogy Orbánnak reklámot csináljon. Mégis mit lehetne ezen megváltoztatni? Különben is: olyan eredmény kamuznak majd úgy is, amilyet csak akarnak.

De az is kérdés, hogyan képzeli el Bencsik azt, hogy Szél Bernadett és Hadházy Ákos összegyűjt egymillió ívet, amiket aztán elkezdenek kitöltögetni és postára adni. Heteken keresztül íveket töltögetnek majd és egy kamionnal beállítanak egy postára? 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk. 

  • 2020.07.27

Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

A saját párttársaikat is elemzőnek állítják be a Fidesz-propagandában. Így próbálják átverni a magyar embereket. Mutatjuk a valóságot!