Pályázati felhívásunk: javíts meg Te is egy Tarlós plakátot!

Pályázati felhívásunk: javíts meg Te is egy Tarlós plakátot!

Tarlós István plakátjai nem a valóságot mutatják. Javíts meg Te is egyet, hogy ne hazugság legyen rajta! Küldj nekünk képet, megosztjuk!

 

Íme baloldalt egy eredeti választási plakát, minap fotóztam a 2. kerületben. A gond vele az, hogy nem a valóságot mutatja. A jó viszont az benne, hogy könnyen átalakítható úgy, hogy igaz legyen, ami rá van írva. Nézzétek csak a második képet, alig változtattuk meg, máris tökéletesen igaz az állítás! Milyen jó lenne, ha sok ilyet láthatnánk a városban, így az emberek nem lennének lépten-nyomon félretájékoztatva.

  

Na, hirdetünk egy jó kis pályázatot. Csináltunk pár csíkot, olyat is, mint a jobb oldali képen van. Nem kell mást tenned, mint letölteni, kinyomtatni és szépen felragasztani valamelyik ilyen plakátra.

Ne aggódj, ha celluxot vagy blu-tac ragacsot használsz, nem követsz el semmilyen szabálysértést - aki mást állít, az bizony fideszes és hazudik ;)

Javíts meg Te is egy plakátot, csináltunk többféle csíkot, választhatsz is. Küldj nekünk képet vagy szelfit a műveddel, ki fogjuk tenni!

Köszi, várjuk a fotókat ide: info@ezalenyeg.hu! Jó szórakozást!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020.09.11

Vigyázat propaganda: mostantól Lokál helyett Metropol néven jelennek meg a kormány hazugságai

A politikai tartalom nem változott, csak szelídebb külsővel igyekeznek álcázni az orbánista propagandát. 

  • 2020.09.10

Valaki oktassa már ki Orbánt a maszkviselés szabályairól, mert nem érti!

Ahol kell, ott nem hordja, videokonferenciához viszont felveszi. Egy hozzáértő sincs a környezetében, vagy van, csak nem hallgat rá?