Pályázati felhívásunk: javíts meg Te is egy Tarlós plakátot!

Pályázati felhívásunk: javíts meg Te is egy Tarlós plakátot!

Tarlós István plakátjai nem a valóságot mutatják. Javíts meg Te is egyet, hogy ne hazugság legyen rajta! Küldj nekünk képet, megosztjuk!

 

Íme baloldalt egy eredeti választási plakát, minap fotóztam a 2. kerületben. A gond vele az, hogy nem a valóságot mutatja. A jó viszont az benne, hogy könnyen átalakítható úgy, hogy igaz legyen, ami rá van írva. Nézzétek csak a második képet, alig változtattuk meg, máris tökéletesen igaz az állítás! Milyen jó lenne, ha sok ilyet láthatnánk a városban, így az emberek nem lennének lépten-nyomon félretájékoztatva.

  

Na, hirdetünk egy jó kis pályázatot. Csináltunk pár csíkot, olyat is, mint a jobb oldali képen van. Nem kell mást tenned, mint letölteni, kinyomtatni és szépen felragasztani valamelyik ilyen plakátra.

Ne aggódj, ha celluxot vagy blu-tac ragacsot használsz, nem követsz el semmilyen szabálysértést - aki mást állít, az bizony fideszes és hazudik ;)

Javíts meg Te is egy plakátot, csináltunk többféle csíkot, választhatsz is. Küldj nekünk képet vagy szelfit a műveddel, ki fogjuk tenni!

Köszi, várjuk a fotókat ide: info@ezalenyeg.hu! Jó szórakozást!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.15

A Pesti Srácok egy pályázat lezsírozásával vádolta a 444 szerkesztőjét - FFF 30. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát fedjük fel. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő következő részében megmutatjuk, hogy a Pesti Srácok, hogy vádolta meg a 444.hu munkatársát egy tender lezsírozásával.

  • 2020.07.13

Fidesz-újságban dörgölőzik Orbán kezéhez Fodor Gábor

Az SZDSZ egykori elnökeként már 10 évvel ezelőtt is a Fidesz érdekében aknamunkát végző Fodor Gábor húzott egy merészet, és a Magyar Nemzetnek adott interjúban védte Orbánt és szidta Karácsony az exellenzéki expolitikus.

  • 2020.07.13

Minden a feje tetején - olvasónktól

Abban a pillanatban, amikor egy országban a futballt művészet kategóriájába sorolják, a művészet végleg a politika erőterébe züllik.