Szavazzon! Ön szerint mit vezet még be a hónap végéig Orbán?

Szavazzon! Ön szerint mit vezet még be a hónap végéig Orbán?

Orbán Viktor bejelentette, hogy nem kell már neki a különleges felhatalmazás, mert megmentett minket a koronavírustól. Azonban nem most adja vissza, csak a hónap végén.

 

Kérdés, hogy vajon komolyan gondolta-e? És ha igen, akkor mit mit tervez addig a felcsúti miniszterelnök?

Szavazzon Ön is!

Mit tervez a felcsúti miniszterelnök?

Orbán ma Belgrádban sajtótájékoztatót tartott. A szerb sajtó az Európai Unió magyar különleges jogrendet illető kritikáját firtató kérdésére válaszolva elmondta: a magyar védekezés a különleges jogrend miatt volt sikeres, és szerinte már a hónap végén visszaadhatja a teljhatalmat a parlamentnek. A felcsúti csodacsatár reggeli közrádiós propagandainterjújában még nem beszélt a teljhatalom befejezéséről. (via)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.28

Az 5 leggázabb dolog Orbánék járványvédekezésében

Összeszedtük a védekezésben elkövetett legnagyobb hibákat és gyökérségeket, amikért Orbánék a felelősek, de beismerni gyávák.

  • 2020.05.22

4 undorító mondat Orbántól péntekre

Orbánnak megint sikerült mélyre süllyednie szokásos péntek reggeli propagandainterjújában. Össze is szedtünk 4 olyan dolgot belőle, ami kiveri a biztosítékot. 

  • 2020.05.19

A sikeres hazudozásért dicséret jár - FFF 15. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát fedjük fel. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő következő részében megmutatjuk, milyen az, amikor egy szánalmas lakájmédia megdícséri gazdáit a sikeres hazudozásért.