Tarlós és a Fidesz 5 legfőbb bűne Budapesten

Tarlós és a Fidesz 5 legfőbb bűne Budapesten

Sokan bíztak Tarlós Istvánban, de mindenkinek csalódnia kellett. Az ígéreteket nem teljesítette, a főváros nem kivirágzott, hanem lecsúszott: elvesztette vagyonát és jövőképét. Összeszedtük a budapesti fideszes városvezetés 5 főbűnét.

1. Tarlós Orbán legnagyobb bérence

Tarlós vált Orbán egyik legnagyobb marionett bábujává, a miniszterelnök úgy ugráltatja, ahogy azt nem szégyelli. Tarlós fokozatosan, de teljesen elvesztette szabad önállóságát, aminek következménye, hogy aranyidők helyett szégyent és megannyi veszteséget hozott Budapestre. Orbánnal karöltve fosztogatják a fővárost, és lelkiismeret nélkül támogatja a miniszterelnököt abban, hogy családjával együtt hűbérbirtokként használják a települést. 

2. Könnyedén learatják mások helyett a babért

A turizmus kivirágzásából szrámazó profitot és a fővárosi irodaépítések betevőjét szimplán zsebre rakják és elkönyvelik saját sikereknek. Holott mindenki tisztában van vele, hogy nem Orbán és Tarlós gyümölcse a diadal, hanem azoké a polgároké, akik keményen, megállás nélkül dolgoztak, illetve a magyar és külföldi befektetőké.

3. A budapesti költségvetés az utolsóit rúgja

A város adósságai nem hogy megszűnnének, egyre csak nőnek, mert senki nem tudja őket kiegyenlíteni. Több száz milliárd vagyon tűnt el a semmibe, iskolái nincsenek, a kórházainak egyrészét pedig elvették, a maradékot meg tönkretették. Hogy mehetett ennyire össze Budapest költségvetése? Valaki adjon választ erre az egyszerű kérdésre! 

4. Jövőkép nincs, de stadionok azok épülnek

A Fidesz hatalma alatt álló fővárosban egyik probléma éri a másikat, de százmilliárdokat nyugodtan lehet stadionokra költeni. Közben a zöldterületek eltűnnek, százéves fákat vágnak ki, és ha nem lett volna a polgári ellenállás, a Római partot is fullba lebetonozzák. Sőt, tízmilliárdok is mehetnek világkiállításokra és világbajnokságokra, mert az nem számít, hogy a rendelőintézetekből hiányoznak a CT-k, a közszolgáltatások minden tekintetben egyre csak romlanak, és a munkaerőhiány sosem volt még ilyen jelentős nagyságú.

5. Becstelen megnyilvánulások

Tarlós tapló István már ezerszer bizonyította, hogy nem passzol abba a főpolgármesteri székbe, de az utóbbi napok történései csak méginkább megerősítették a lakosságot: mihamarabb el kell őt takarítani! Gusztustalan módon bánik és beszél az ellenfél aktivistáival és poltikusaival, amit egy ilyen posztban elhelyezkedő személy nem engedhet meg magának.

Lebetegezni, lefogyatékosozni és nyilvánosan orvoshoz küldeni valakit, aki csak egy kérdésre vár választ, roppant undorító és méltatlan dolog. A tapló Tarlós sajnos megteheti. Egy most a fontos: hogy meddig? Október 13-ig!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.