Tudod, mi a lényeg? Legyél a hírmondónk!

Tudod, mi a lényeg? Legyél a hírmondónk!

Az EzaLényeg.hu sok tekintetben úttörőnek számít. Ez nemcsak hétköznapi nyelvezetünkre, az igazsághoz való kérlelhetetlen és az őszinteséghez való radikális viszonyulásunkra igaz. Az üzleti modell, ami alapján működésünket elképzeljük, szintén nem megszokott hazánkban.

Az EzaLényeg.hu közösségi vállalkozásként kíván működni. Ez azt jelenti, hogy a munkát és a befektetett munka gyümölcsét is szeretnénk megosztani mindenkivel, aki szívesen működik együtt velünk. Nekünk akkor keletkezik sok hirdetési bevételünk, ha jó és népszerű tartalmat tudunk oldalainkon megjelentetni, és azt sok emberhez eljuttatjuk. Mindebbe az olvasóninkat is bevonjuk, ezért indítottuk Legyél a szerzőnk! akciónkat, és ezért indítjuk most el Hírmondó programunkat. Bevételünk egytizedét vissza kívánjuk forgatni a közösségi tartalomgyártásba és promócióba.

Ma már mindenki influenszer. Aki pedig nem, az az akar lenni. Hatással lenni más emberekre, hatni a többiekre, véleményével befolyással lenni mások véleményére. De mi lenne, ha mindez tényleg számítana? Ha értéket teremtene? Az igazság ugyanis az egyik legnagyobb érték. Elmondani az embereknek az igazat, miközben az irányított médiából ömlik rájuk a hazugság, igazi jótétemény.

Megvan a véleményed? Érdekel az igazság? Tudod, mi a lényeg?

Legyél a hírmondónk!

Mondd el és mutasd meg az ismerőseidnek, hogy mi a lényeg! Legyél a változás része és alakítsd a jövőt! Regisztrálj az EzaLényeg.hu nagyköveti programjába, kérd a megosztandó híreket Messengeren vagy emailen, és keress pénzt azzal, hogy sok emberhez juttatod el az igazságot!

Ha sok emberhez juttatod el a cikkeinket, pénzt kapsz. Ilyen egyszerű. Megosztjuk veled azt a bevételt, aminek a megszerzésében segítesz nekünk. Hiszen, ahogy fentebb leírtuk, akkor keresünk pénzt, ha sok olvasónk van. Te pedig segíthetsz, hogy több legyen!

Nem kell mást tenned, mint regisztrálni ezen a felületen vagy a Messengeren. Ezután minden nap küldünk neked híreket az általad választott csatornán. Megoszthatod őket a Facebook-faladon, a Twittereden, továbbküldheted emailen, chaten vagy sms-ben. Te döntesz.

Minden hónapban tíz ember, aki részt vesz a programban, fejenként 50 000 forint jutalomban részesül. És ez még nem minden. A nyerteseket a száz legaktívabb hírmondónk közül sorsoljuk ki úgy, hogy minél aktívabb valaki, annál nagyobb eséllyel nyer. Kihúzzuk tombolán. Minél több olvasót hozott nekünk az adott hírmondónk, annál nagyobb esélye van a nyerésre: ha hozol egy olvasót, egy tombolát kapsz, ha hozol százat, akkor százat kapsz. Ilyen egyszerű!

Nem hangzik rosszul, igaz? És még nincs vége. Az 50 000 ugyanis egy minimum összeg. Ha hirdetési bevételeink meghaladják az 5 000 000 forintot, ezt az összeget is arányosan növeljük, 10%-ot mindenképp szétosztunk. Vagyis mindenki érdekelt abban, hogy minél jobban menjen az EzaLényeg.hu. Mert ez a miénk, mindenkié, aki nem a fideszes hazugsággyár propagandáját akarja olvasni. Mindenkié, akit az igazság érdekel. A Tiéd is.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.