Tudod, mi a lényeg? Legyél a szerzőnk!

Tudod, mi a lényeg? Legyél a szerzőnk!

Minden megjelent anyagért fizetünk.

Változást szeretnél a politikában? Eleged van a fideszes bűnözőkből? Unod, hogy nekik Te csak zsellér vagy? Változtass!

Írj cikket, küldj fotót, videót - ezzel a változás része lehetsz és pénzt is kereshetsz! A szabály egyszerű: ha elég jó anyagot küldesz, megjelenik. Ha megjelenik, fizetünk. Ennyi, semmi több!

A fideszes csicskák sokan vannak, és olyan propagandabirodalmat építettek ki, hogy szinte semmi nem látszik, amit nem ők nyomatnak. Ezért mi csak egymásra számíthatunk. Az EzaLényeg.hu szerzői keményen tolják, de mi sem tudunk ott lenni mindenütt, sőt nyolc karunk sincs. De ha beszállsz, pont kettővel több lesz. Ez a Te fórumod, ha van (1) információd, (2) véleményed, (3) fotód-videód, ami jól bemutatja, hogy milyen problémákkal kellene foglalkozni a helyi hatalmasoknak a lopás helyett.

  • Írd meg a véleményed, ha úgy érzed, a polgármestered csak a haverjai kitömésével foglalkozik, ha a helyi erők nemtörődömsége katasztrófához vezet, ha totál eleged van már, hogy senki nem hallgatja meg a problémád a hivatalban!
  • Írj beszámolót, hogy milyen körülmények között kellett várni a rendelőben, a polgármester a főtéri térkővel burkolta a saját udvarát, hogy nincs kréta az iskolában!
  • Írj arról, hogy nálatok nem jönnek a kukások, hogy a helyi rendőrök mindig ugyanazokat viszik be, hogy büdös víz folyik a csapból!
  • Küldj be egy képet a hónapok óta tátongó kátyúról, a lekopott zebráról, az összemocskolt aluljáróról, az életveszélyes játszótérről, az idén még nem kaszált árokpartról.

Tudjuk, hogy ez nem könnyű, de nagyon fontos: talán észreveszik az illetékesek magukat és kátyúznak, kaszálnak, javítanak, szállítanak és veszélytelenítenek. Ha pedig elég sokan leszünk, sok embernek nyithatjuk rá a szemét a lényegre!

Nemcsak kérünk, adunk is. Hirdetési bevételeink attól függnek, mennyire színvonalas a tartalmunk, így közösek az érdekeink. Mi mindenért fizetünk, ami megjelenik, de fenntartjuk a jogot, hogy szerkesszünk, hogy nem jelentetünk meg olyat, ami nem elég jó, vagy az értékrendjével nem tudunk azonosulni.

Egy véleménycikkért 20 ezer forint jár, egy kép nélküli sima cikkért 10 ezer, egy cikk nélküli képért szintén. Ha cikket és képet is küldesz, egy 20-assal leszel beljebb. Ha van egy jó tipped, amiből mi cikket írunk, azért adunk egy 10-est. Ha csinálsz egy jó videót, 15 ezer forinttal lehetsz gazdagabb. Ha pedig a te tartalmad a legolvasottabb a hónapban, 100 ezer prémiumot kapsz! Bruttó.

Ide jöhet a kontent: kuldjcikket@ezalenyeg.hu! Ja, és nyugodtan küldheted álnéven vagy anonim is, vágjuk...

Jól hangzik? És mindezt a jó ügyek pártján! Ez a lényeg!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.