Valaki szóljon Bakondinak: Az HBO nem NGO! - FFF

Valaki szóljon Bakondinak: Az HBO nem NGO! - FFF

Orbán saját tanácsadója leplezte le, hogy az egész aljas migránsozás csak egy kormányzati forgatókönyv része. Csak most nem tanulta be a szövegét.

Azzal senkit nem lepünk meg, hogy az M1 nevű, a magyar emberek pénzéből fenntartott fideszes propagandatévé nem ellenzéki politikust hívott a műsorába. Az náluk nem divat, mert még a végén valami igazság is elhangozna a csatornán. Akkor viszont nagyon mérges lenne A Párt.

Valószínűleg azon sem lepődik már meg senki, hogy Orbán egyik leghűbb migránsozója, Bakondi György viszont bőven kap műsoridőt. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója péntek este is bement ebbe a magát közszolgálatinak hazudó propagandagyárba. Migránsozott is rendesen. Meg persze most is nekiment a menekülteken segítő civil szervezeteknek. 

Bakondi most azonban nem tanulta be rendesen a szövegét.

Bakondi állítólag ugye valami belbiztonsági szakértő. De vajon egy valódi szakértő tényleg HBO-t mond az NGO helyett?

Bakondi ugyanis olyasmiről akart beszélni, hogy az NGO-k azt akarják, hogy a menekültek minél nagyobb számba érkezhessenek Európába. Csak nem NGO-kat, hanem HBO-kat mondott. 

Most mi van? A Fidesz háborút indít egy filmes cég ellen? 

Amilyen abszurd “ellenségek” ellen szoktak Orbánék háborúskodni, valójában már nem is olyan elképzelhetetlen, hogy egy kiváló sorozatokat gyártó cég ellen indítanak háborút. Lehet, hogy nem tetszett a felcsúti miniszterelnöknek a Trónok Harca befejezése. Biztos, ő akarta a vastrónt. Vagy a Csernobil című sorozatukra rágott be, amiért bemutatja, milyen veszélyes is lehet az atomenergia. 

A másik lehetőség, hogy Bakondi tökéletesen bemutatta, milyen az, amikor egy fideszes báb nem tanulja be rendesen a szövegét. Ennyire őszinte a fideszes kommunikáció. 

Már saját uszításukat sem képesek rendesen betanulni. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.