Greta Thunberg riválisának képzeli magát a klímatagadók reklámarca

Greta Thunberg riválisának képzeli magát a klímatagadók reklámarca

A 19 éves Naomi Seibt tavaly óta foglalkozik a klímaváltozás kérdésével. Szerinte nem lesz semmi gond, nyugodjunk csak le.

A tavalyi év egyik legfontosabb világeseménye volt, hogy az akkor csak 16 éves Greta Thunberg felhívta az emberiség figyelmét a közelgő klímakatasztrófára és a felelősségünkre.

A Trumphoz és Orbánhoz hasonló beszűkült agyú zsarnokok csak hallgattak vagy nagy hangon háborogtak.

Leginkább gőzük sincs a témáról, de kapitalista törekvéseikkel sem passzol össze a környezetvédelem. Elárvulva érezhette magát az egész populista jobboldal, mivel ebben az ügyben nem az ő hazugságai uralták a közbeszédet.

Amikor a 19 éves Noami Seibt látta, mennyien csatlakoztak Greta Thunberg Fridays For Future nevű kezdeményezéséhez, elhatározta, hogy klímatagadó aktivista lesz. Úgy tűnik, nem a tudományos elhivatottság hajtotta.
 

Trumpéknak kapóra jött.

Trump és a hozzá közel álló érdekcsoportok elhatározták, hogy a fiatal lány bájos arca mögé bújva fújják tele a világot klímaszkeptikus baromságaikkal.
Az amerikai Heartland Intézet nevű áltudományos propagandaszervezet szárnyai alá vette a fiatal influencert. A szervezet egyik vezető személyisége, William Happer szintén Trump embere, és nyíltan harcol a klímavédelem ellen.

Naomi Seibt egyelőre jó befektetésnek bizonyult, mert mindenben kenyéradói véleményét osztja. Kritizálja a német menekültpolitikát és a feminizmust is elítéli.

Greta Thunberget egyszerűen betanított bábnak nevezte. Pont ő. Nevetséges!

Kíváncsiak lennénk Orbán vajon alkalmazna-e Naomihoz hasonló reklámembert, vagy marad inkább az összetákolt, kamu, látszólagos klímapolitikánál.

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.24

Időjárás-előrejelzés

Milyen idő várható ma, holnap és holnapután?
  • 2020.09.15

A szeptemberi kánikula után pénteken jön az igazi ősz

A napokban még kiélvezhetjük a meleget, de aztán hűvösebb idő köszönt be. A hétvégén hűvös, de kellemes kirándulóidő várható.

  • 2020.09.14

Karácsony megbízásából Szabó Rebeka komoly eredményt érhet el az állatokért

Karácsony Gergely nem az a politikus, aki a levegőbe beszélne. Fontos kampányígéretét váltja valóra ismét.