Greta Thunberg riválisának képzeli magát a klímatagadók reklámarca

Greta Thunberg riválisának képzeli magát a klímatagadók reklámarca

A 19 éves Naomi Seibt tavaly óta foglalkozik a klímaváltozás kérdésével. Szerinte nem lesz semmi gond, nyugodjunk csak le.

A tavalyi év egyik legfontosabb világeseménye volt, hogy az akkor csak 16 éves Greta Thunberg felhívta az emberiség figyelmét a közelgő klímakatasztrófára és a felelősségünkre.

A Trumphoz és Orbánhoz hasonló beszűkült agyú zsarnokok csak hallgattak vagy nagy hangon háborogtak.

Leginkább gőzük sincs a témáról, de kapitalista törekvéseikkel sem passzol össze a környezetvédelem. Elárvulva érezhette magát az egész populista jobboldal, mivel ebben az ügyben nem az ő hazugságai uralták a közbeszédet.

Amikor a 19 éves Noami Seibt látta, mennyien csatlakoztak Greta Thunberg Fridays For Future nevű kezdeményezéséhez, elhatározta, hogy klímatagadó aktivista lesz. Úgy tűnik, nem a tudományos elhivatottság hajtotta.
 

Trumpéknak kapóra jött.

Trump és a hozzá közel álló érdekcsoportok elhatározták, hogy a fiatal lány bájos arca mögé bújva fújják tele a világot klímaszkeptikus baromságaikkal.
Az amerikai Heartland Intézet nevű áltudományos propagandaszervezet szárnyai alá vette a fiatal influencert. A szervezet egyik vezető személyisége, William Happer szintén Trump embere, és nyíltan harcol a klímavédelem ellen.

Naomi Seibt egyelőre jó befektetésnek bizonyult, mert mindenben kenyéradói véleményét osztja. Kritizálja a német menekültpolitikát és a feminizmust is elítéli.

Greta Thunberget egyszerűen betanított bábnak nevezte. Pont ő. Nevetséges!

Kíváncsiak lennénk Orbán vajon alkalmazna-e Naomihoz hasonló reklámembert, vagy marad inkább az összetákolt, kamu, látszólagos klímapolitikánál.

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Rossz hírünk van a villámáradásokkal kapcsolatban, egyre rosszabb lesz a helyzet

A villámárvizek jellemzően nyáron jönnek létre, a számuk pedig egyre nő.

  • 2020.06.29

LMP: A Duna nemzeti kincs, ma jobban a védelmünkre szorul, mint valaha!

Az LMP a Duna napján arra hívja fel a figyelmet, hogy a természetes vizeinket, a Dunától a Balatonig, ma is számtalan veszély fenyegeti. Ezekre a kihívásokra egyedül a zöld politika tud hatékony választ adni.

  • 2020.06.18

Karácsony támogatja az Európai Zöld Megállapodást

Figyelmeztettük az európai politikusokat, hogy a járványt követő helyreállító intézkedéseknek nem szabad szem elől téveszteniük a klímaválság kérdését sem - írta Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalán.