Mától visszatér a szépidő

Mától visszatér a szépidő

Az elmúlt napok fülledt szürkesége után mostantól ismét élvezhetjük a nyarat.

Kifejezett kánikula nem lesz, de az ország majdnem minden táján számíthatunk arra, hogy az elkövetkezendő napokra visszatér a nyárias meleg.

A legnagyobb nappali hőmérsékelt 27-33 fok között várható. Nem extrém meleg, de strandolásra már bőven jó.

Szerencsére vége a fülledt időnek, mivel a több napsütés mellett a szél is némileg megélénkül. A kettő együtt igazi kellemes nyárias időt eredményez.

 Ugyan fronthatás ma még nem várható, ám a melegre érzékenyek fejfájását, koncentrációzavart érzékelhetnek. Délután 4 óráig érdemes vigyázni, mert az UV sugárzás elég erős lesz. Ha valaki a délutáni órákban szándékozik autót vezetni, jobb ha magával viszi a napszemüvegét, mert akármilyen szép is a lemenő Nap, a sofőrt könnyen elvakíthatja.

 

Részletes időjárás-előrejelzésünket minden nap megtalálod helyi szinten is a Zöld város rovatban vagy jobb felső sarokban lévő időjárás ikonra kattintva.

Az időjárás-jelentésen túl érdemes megnézni, mit ígérnek a csillagok. Horoszkópunktól függetlenül mindig vigyázunk a Fidesszel, mert hazudnak és elvezik a pénzünket!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.27

DK: A kormány nevetséges összeget szán a parlagfű elleni védelemre

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, vegye végre komolyan a parlagfű-allergiások problémáját és kezdje meg komolyan a harcot a súlyosan allergizáló gyomnövény ellen - írja közleményében Oláh Lajos országgyűlési képviselő.

  • 2020.09.15

A szeptemberi kánikula után pénteken jön az igazi ősz

A napokban még kiélvezhetjük a meleget, de aztán hűvösebb idő köszönt be. A hétvégén hűvös, de kellemes kirándulóidő várható.

  • 2020.09.14

Karácsony megbízásából Szabó Rebeka komoly eredményt érhet el az állatokért

Karácsony Gergely nem az a politikus, aki a levegőbe beszélne. Fontos kampányígéretét váltja valóra ismét.