Több, mint 200 ezren töltötték ki a klímavédelmi kérdőívet

Több, mint 200 ezren töltötték ki a klímavédelmi kérdőívet

Több, mint kétszázezren töltötték ki azt a klímavédelemmel kapcsolatos kérdőívet, ami a kormány honlapján volt elérhető tegnapig, s aminek létezéséről maga a kormány semmiféle információt nem közölt.

Most mégis azt állítják, hogy nagyon örülnek, amiért ennyien kitöltötték a klímakonzultációt. 

De mire ez a nagy boldogság?

Hiszen tök jól elrejtették, ez is lett volna a cél, amíg a 444.hu múlt pénteken meg nem írta, hogy ott lapul a Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégiáról szóló konzultáció a kormány oldalán, aminek eredményeképpen rengetegen ki is töltötték azt. 

Hollik István kormányszóvivő kifejtette, hogy a klímavédelemmel kapcsolatos kérdőívnek nem az a célja, hogy megismerjék az emberek átfogó véleményét. 

Ez sokkal inkább egy Brüsszel által előírt kötelezettség, amelynek a kormány eleget tesz. Aztán egymásnak vermet ásva jött a Palkovics László által vezetett minisztérium közleménye, amelyben az olvasható, hogy baromira örülnek, amiért ennyien kitöltötték az általuk amúgy palástolt klímakonzultációt.

"Örülünk annak, hogy a kérdőívet ennyien, több mint 200 ezren töltötték ki. Mindenkinek a véleménye számít, a beérkezett válaszokat a minisztérium kiértékeli, annak eredményeit nyilvánosságra fogjuk hozni." - olvasható a közleményben és a 444 oldalán. 

Újabb pirospont a kormánynak!

via

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Időjárás-előrejelzés

Milyen idő várható ma, holnap és holnapután?
  • 2020.08.06

Mától visszatér a szépidő

Az elmúlt napok fülledt szürkesége után mostantól ismét élvezhetjük a nyarat.

  • 2020.07.31

Két évet vesz el az életünkből a légszennyezettség

A legszennyezettebb országokban akár 10 évvel is rövidülhet az élet a rossz levegő miatt.