35-40 millió forint: ennyit viselt a karján Rogán Cili

35-40 millió forint: ennyit viselt a karján Rogán Cili

Mivel már nem a propagandaminiszter felesége, Rogán Cecília végre vállalhatja elképesztően fényűző életmódját. A 444 összesítése szerint csak a két karján 35 millió forintnyi óra-ékszer volt a minap, szerintünk lehetett az akár 41 millió is.

Korábban már megírtuk, hogy Rogán-Gaál Cecília Instagramja ismét nyilvános lett. Ennek egyik oka lehetett az, hogy Rogán Antal propagandaminiszterrel bejelentették válásukat. 

Már összesítésünk készítése idején is volt bőven kínos poszt Cecília közösségi oldalán. Most azonban még azokat is sikerült túlszárnyalnia. 

A debreceni Davis-kupáról töltött fel képeket. A 444.hu arról számolt be, hogy a képeken az állami pénzekkel kitömött üzletasszony igen csak megfizethetetlen ékszereket visel. Az ex-Rogánné karkötői mintegy 21 millió forintot érhetnek. Aztán megjelent még egy cikk, amiből kiderült, hogy az elvált miniszterfeleség a másik karján egy olyan Rolex órát visel a képen, ami nagyjából 14 millió forintot ér listaáron.

Az órás világot jól ismerő forrásunk szerint egyébként ma már nagyon nehéz listaáron Rolex órát vásárolni. Akkora az érdeklődés, hogy hiába van az embernek több milliója egy szép időmérőre, akár több évre is várólistára rakja a kereskedő. A szakértő szerint ennek oka, hogy a svájci óragyártónál nagyon szigorúak a minőségi előírások, a karórák lassan készülnek, ezért egyszerűen nincs kapacitásuk annyi órát gyártani, amennyit el tudnának adni.

20 milliót is érhet Rogánné Rolexe

Ennek eredményeként a legtöbb gazdag ember ma már nem a hivatalos kereskedőknél, hanem másodkézből veszi a Rolex órákat, mégpedig a hivatalos listaárnál sokszor 50 százalékkal is drágábban. Így elképzelhető a szakértő szerint, hogy az óra akár 60 ezer euróba (húszmillió forint) is kerülhetett. Mi is megnéztük a legnagyobb órás piactéren, és valóban kapható ennyiért hasonló Rolex Pearlmaster.

Persze nem meglepő, hogy ilyen valóságtól elrugaszkodott luxuséletmódra futja neki. Barátnőjével, Sarka Katával közös cége, a 2016 és 2018 között 56-szorosára növelte az adózott nyereségét. De van Sarka Katával együtt médiacége is. A cége által szervezett sporteseményeket pedig már 273 millió forinttal támogatták állami cégek a magyar emberek pénzéből.

Állami százmilliókból tehát könnyen urizál. Az, hogy még büszke is erre, már sokkal furcsább. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.20

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.
  • 2020.09.19

Szerinted is minden jobb volt régen? Ezt az instát csekkold!

Amikor már szinte elhiszem, hogy az instagrammozás kimerül abban, hogy félálomban bámulom vadidegen emberek tányérját, vagy épp szörnyülködöm a korona idején is partikázó valakiken, mindig szembejön valami, amitől ledobom az ékszíjat.

  • 2020.09.13

Díjat nyert Mundruczó filmje Velencében: főszereplője a legjobb színésznő

A legjobb színésznőnek járó díjat Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata forgatókönyvíró Pieces of a Woman című filmjének főszereplője, Vanessa Kirby kapta.