Ciki a Cili! Mutatjuk Rogánné leggázabb Insta-posztjait

Ciki a Cili! Mutatjuk Rogánné leggázabb Insta-posztjait

Rogán Antal exfelesége, Gaál Cecília mostantól büszkén felvállalja, milyen luxuséletmódot folytat a mi pénzünkből - nyilvánossá tette Instagram-oldalát. Összeszedtük az 5 legkínosabb posztját. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a fideszes luxuspár Rogán Antal és Rogán Cecilía bejelentették, hogy elválnak. Gyaníthatóan azon felbuzdulva, hogy már nem Orbán legfőbb propagandagyárosával, Rogán Antallal él együtt, Cilike úgy gondolta, nem titkolja tovább milyen valóságtól elrugaszkodott luxuséletmódot folytat. 

A kérdés továbbra is áll: mégis miből?!

Annak örömére, hogy az állami százmilliókon megszépült Cecilía nyilvánosan megtekinthetővé tette Instagram-oldalát, összeszedtük az 5 leggázabb posztját.

Cecília rendszeresen posztol képeket a gyerekeiről. Ezek már önmagukban megérdemelnék a listán való helyezést, mivel szegény gyerekek önszántukon kívűl asszisztálnak csak a luxus-ex influenszerkedéséhez. Őket természetesen kihagyjuk a listából.

1. Az állami pénzből kitömött szépségversenyen pózolós

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#missworldhungary

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Emlékezetes, hogy a Rogán Cilihez és üzlettársához, Sarka Katához köthető Miss World Hungary című szépségkirálynő választás közvetítéséért 66,8 millió forintot fizetett az MTVA, azaz a magyar adófizetők. Ezek után (és Rogán Antal brutális gazdagodásának fényében) nem meglepő, hogy az Instagram-posztjaiból visszaköszönő urizálást tud folytatni Cili. 

2. A fideszes csokorral pózolós, azta!

Na jó, ezt kommentálni sem kell, önmagáért beszél:

3. Egy fideszes luxusfeleségnek válás után is luxusparty jár

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#birthdayparty #köszönöm

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Rogán Cecília még a születésnapi bulijának kezdete előtt készített pár fotót a helyszínről. Míg Magyarországon egy átlag ember örül egy koccintásnak is a barátokkal, addig a fideszes luxusélet része a többmilliós gigaparty.

4. Orbánnal pózolós, naná-naná!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#ünnep

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Március 15-én fideszes luxusfeleségként sikerült Orbán közelébe férkőznie, ezzel pedig el is dicsekedett Instagramján. Az egyszer biztos, hogy szívesebben van Cili mellett a miniszterelnök, mint például egy újságíró mellett, Rogán Antal exfelesége ugyanis egész biztos, nem tesz fel Orbán számára kínos kérdéseket. 

5. Sellőként pózolós, Ariel!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#inspiralonokestje2019 #flitter

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Az Inspiráló Nők Estjének egyik legfontosabb vendége Rogán Cili és üzlettársa Sarka Kata. 2018-ban például az is kiderült, hogy a két asszony cége, a Nakama & Partners segített megvalósítani a rendezvényt. Nem véletlen tehát, hogy Cecília fura ruhában celebkedik az esten.  

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.20

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.
  • 2020.09.19

Szerinted is minden jobb volt régen? Ezt az instát csekkold!

Amikor már szinte elhiszem, hogy az instagrammozás kimerül abban, hogy félálomban bámulom vadidegen emberek tányérját, vagy épp szörnyülködöm a korona idején is partikázó valakiken, mindig szembejön valami, amitől ledobom az ékszíjat.

  • 2020.09.13

Díjat nyert Mundruczó filmje Velencében: főszereplője a legjobb színésznő

A legjobb színésznőnek járó díjat Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata forgatókönyvíró Pieces of a Woman című filmjének főszereplője, Vanessa Kirby kapta.