5 film az HBO Go-n, hogy repüljön az idő otthon

5 film az HBO Go-n, hogy repüljön az idő otthon

Ha Te is felelősen viselkedsz, akkor minden bizonnyal most is otthon olvasod ezt a cikket. A koronavírus terjedésének lelassítása érdekében ugyanis az a legjobb döntés, ha otthon maradsz. Összeszedtünk 5 olyan filmet, amit megnézhetsz az HBO Go-n, hogy addig se unatkozz.  

Bőven van lehetőség eltölteni az időt a karantén ideje alatt is. Korábbi cikkünkben már összeszedtünk 5 olyan filmet, amit a Netfixen érdemes megnézni, most kigyűjtöttük ezt az HBO Go kínálatából is. 1890 forintos havidíjért előfizethetünk a szolgáltatásra, aztán indulhat a filmmaraton! 

1. Testről és lélekről (2017)

Új kolléganő érkezik a vágóhídra. Máriát nem kedvelik az új munkahelyén, mivel túlságosan precízen végzi minőségellenőri munkáját. Azonban megismerkedik Endrével, a gazdasági igazgatóval, aki szintén csak a munkájának él. A két magányos ember álmaiban szarvasként találkozik egymással. 

Gyönyörű történet két olyan emberről, akik nehezen teremtenek kapcsolatot más emberekkel. 

2. Whiplash (2014)

A film főszereplője egy fiatal dzsesszdobos, akinek legfőbb célja, hogy ő legyen a legjobb. Ennek érdekében rengeteget gyakorol. Azonban, amikor tanítani kezdi őt egy még nála is maximalistább tanár, rá kell, hogy jöjjön, még ennél is lehet elszántabb. A kezdő zenész és a sokat látott veterán egymásnak feszül.

Remek film elszántságról, tehetségről és a tanár-diák viszonyról egyszerre. 

3. Rossz Versek (2018)

Reisz Gábor elsőfilmje, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan 2014-ben azonnal kultfilm lett. Az a jó hírünk, hogy legújabb műve, a Rossz Versek hasonlóan menő, stílusos és azonosulható lett.  

A 33 éves főszereplő ezúttal is azzal a dilemmával szembesül, hogy nem tudja mihez kezdjen az életével. Ráadásul épp egy szerelmi csalódás kellős közepén jár. 

Nincs mit tenni, mint végigvenni az életét a gondtalan gyermekévektől a tinédzserkori viszontagságokon keresztül a felnőtt koráig. Hátha így rájön arra, mit is kéne tennie.

4. Egy igazán csodás nap (2014)

Ha gyermekeinkkel szeretnénk egy kicsit kikapcsolódni, remek választás lehet Steve Carell és Jennifer Garner családi vígjátéka. 

A 11 éves Alexander életének legszörnyűbb napját éli át. Úgy érzi, családja ezt nem érti meg, és minden jel arra utal, hogy szüleinek, testvéreinek még soha nem volt rossz napja. Ezért Alexander azt kívánja, a családjának is legyen egy rossz napja. 

Itt veszi kezdetét a galibák sorozata. A kérdés csak az, a családi szeretet képe-e csodássá tenni egy igazán pocsék napot?

5. Rocketman (2019)

A Netflix ajánlatát szemléző cikkünkben már megírtuk, miért is nem kell lemondanunk a karantén idején sem a sportról. Most azt bizonyítjuk be, a streaming szolgáltatóknak köszönhetően a koncertélményről sem kell lemondani. 

A Rocketman Elton John életének egyik legjelentősebb korszakáról szóló nagyszabású zenés film. Ahogyan a félénk zongorista csodagyerekből világszerte ismert szupersztár lesz. Az inspiráló történet Elton John kedvenc dalaira van felfűzve. „Ez egy nyers, emberi történet. Egy nagy ember ünneplése” – mondja a címszerepet alakító Taron Egerton. 

 

(a cikk nem szponzorált, mi is ezeket nézzük)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.