5 hely, ahová a nők legszívesebben Karácsony Gergellyel mennének el

5 hely, ahová a nők legszívesebben Karácsony Gergellyel mennének el

Főpolgármester-jelöltünk, Karácsony Gergely igazán jó partinak számít a hölgyek körében. Egy cikk erejéig most eltekintettünk attól a ténytől, hogy a politikus boldog házasságban él feleségével és összeszedtük azt az 5 helyet, ahová a nők legszívesebben vele mennének el.

1. A nagyihoz

Minden nagymama imádja, ha a leányunoka kedves, okos és humoros férfit visz a házhoz. Semmi kétség afelől, hogy Karácsony a létező összes mama kedvence lenne, ha bemutatásra kerülne. Raklap számra sütnék az almáspitét miután meghallanák, hogy olyan jövőbeni tervei vannak az idősekkel, mint a minden évben 20.000 fornitnyni juttatás a fűtési szezonban a rezsiköltségek csökkentésére vagy, mint az ingyenes szűrővizsgálatok biztosítása

2. Egy nyugodt faluba

Na, nem mintha Karácsony nem imádná a budapesti nyüzsgést, de biztos elalélna, ha egy gyerekkorára emlékeztető otthonos, jó emberekkel teli és biztonságos falvacskába barangolhatna. Bár, ő maga abban hisz, hogy a főváros is lehetne ugyanilyen, sőt minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy visszaadja a budapestieknek mind azt, amit ő kapott a nagyvárostól, de egy hétvégi kiruccanásra biztos nem mondana nemet. Ahogy a nők sem. 

3. Kiállításra

Jobb társ Karácsony Gergelynél egy kiállításra? Nem hisszük, hogy létezik. Mivel az ellenzéki főpolgármester-jelölt imádja a művészetet, így tökéletes partnere lenne minden nőnek, aki szívesen ellátogatna például a zuglói ingyenes ARC kiállításra, aminek fő profilja idén a klímaváltozás és aminek létrejöttét maga Karácsony segítette. 

4. Koncertre

A nők a koncertnél, már csak a Karácsony Gergellyel közös koncertet szeretnék jobban. A főpolgármester-jelölt ugyanis óriási erőt tud meríteni egy-egy zenéből, főleg ha azok szövege hasonló, mint a Beatles-Come Together száma, ami az utóbbi időben csak méginkább erősítette benne azt, hogy közös összefogással és akarattal semmi sem lehetetlen. Nincs az a nő, aki nemet mondana némi zenére egy kis Karácsony Gergellyel fűszerezve. Főleg, ha az ilyen hatással van a politikusra. 

5. Tarlós Istvánhoz

Nem csak a nők egésze, de még a férfiak többsége is örömmel kísérné el Karácsony Gergelyt Tapló Tarlóshoz, hogy utóbbi végre választ adjon a tömegesen feltett kérdésekre vagy, hogy kiálljon az ellenzék jelöltjével vitázni. Ez a találkozó ugyanis sorsfordító lehetne Budapest számára és több, mint valószínű, hogy pont ettől fél annyira a főpolgármester úr. De sebaj, Karácsony legalább tudja, hogy bőven akad női jelentkező, aki karon ragadná a Tarlóshoz vezető úton.

Kiemelt kép: Karácsony Gergely Hivatalos Facebook-oldala

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.