Címke: Ellenzék

2020.05.11

Ezer maszk és tartós élelmiszerek - Így segíti a DK a gyöngyöspatai romákat

Mert van még olyan párt Magyarországon, ahol nem menő a rasszizmus. Ezer maszkkal és tartós élelmiszerekkel segíti a DK a gyöngyöspatai roma önkormányzatot.

2020.05.04

Ellenzék: csak egy termelési riport, hogy honnan hány millió védőfelszerlés érkezett

Alig telik el nap, hogy ne tolnák az arcunkba, mennyi védőfelszerelés érkezett hazánkba a koronavírus-járvány megérkezése óta. A probléma csak annyi, hogy a milliós számok csak számok, ebből a polgárok semmit nem tapasztalnak. 

2020.03.26

DK: a kormány adjon maszkokat a lakosságnak!

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel a kormányt, hogy a koronavírus-járvány miatt adjon ingyenes védőmaszkot minden magyar állampolgárnak.

2019.12.10

Karácsony: Budapest megvédi a színházait!

Lelkesítő beszédet mondott Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere hétfőn este a színházak szabadságáért szervezett tüntetésen. Mint mondta, ezt a harcot már félig megnyertük, de sok küzdelem áll még előttünk, amit ha összetartunk, sikeresen megvívhatunk.

2019.10.19

Karácsony Gergely tényleg bevezeti a Tiborcz-adót!

Karácsony Gergely csütörtök este a Klubrádiónak adott interjújában elmondta, nem hamis ígéret volt, hogy bevezeti a Tiborcz-adót: valóban így is lesz.

2019.10.11

Karácsony: karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy a változás elkezdődhessen

Ilyen nagyszabású kampányzáróra talán senki nem számított. Karácsony Gergely komoly zenét hozott, mert komolyan veszik Budapestet. 

2019.10.08

El se hinnéd, miket evett Karácsony a kampánykörútján!

Karácsony Gergely, budapesti közös ellenzéki főpolgármester-jelölt kampányidőszakának egyik alappillére volt, hogy minden kerületet bejárjon, beszélgessen a helyiekkel városrészük jövőjéről.

2019.10.04

Nem nyomoznak Pikó Andrásék ellen

A VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András és stábja ellen megszüntették a rendőrségi nyomozást, habár a józsefvárosi választási iroda ezzel nem ért egyet.

2019.10.03

5 hely, ahová a nők legszívesebben Karácsony Gergellyel mennének el

Főpolgármester-jelöltünk, Karácsony Gergely igazán jó partinak számít a hölgyek körében. Egy cikk erejéig most eltekintettünk attól a ténytől, hogy a politikus boldog házasságban él feleségével és összeszedtük azt az 5 helyet, ahová a nők legszívesebben vele mennének el.

2019.09.30

Kiderült, hol készültek a Karácsony-hanganyagok

A csütörtökön kibukott hangfelvételek kapcsán tartott sajtótájékoztatót "Mi van a kazettán?" címmel Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője és társelnöke.

2019.09.23

Bemutatta programját Karácsony Gergely

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt kampányának legfőbb mottója a Szabad, zöld és szolidáris Budapest volt a hétvégén bemutatott programjában. 

2019.09.13

Budapest a miénk, Karácsony esélyt ad a változásra

A változásnak egy jelöltje van: Karácsony Gergely, aki egy új, zöld szemléletet, korrupciómentes közéletet, fiatal lendületet és emberséges bánásmódot hoz el Budapestnek. Hamisíthat a Fidesz bármennyi ajánlóívet, állíthat akárhány kamujelöltet, a polgárok pontosan tudják, kire kell szavazniuk, ha akarják a változást. Karácsony Gergely a mi emberünk, Budapest a mi városunk!