5 titok, amit nem tudtál Kerpel-Fronius Gáborról

5 titok, amit nem tudtál Kerpel-Fronius Gáborról

A Momentum főpolgármester-helyettese 25 kérdésre válaszolt új videójában. Nekünk ez volt az 5 legmeglepőbb új információ róla!

1. Fradi drukker volt:

A főváros második embere nagyon sokáig megrögzött Ferencváros drukker volt. De idővel a női kézilabda felé fordult az érdeklődése. A Fraditól ott sem tudott megválni. Az utóbbi időben pedig már a gyerekei kosárlabda meccseire jár el szívesen, akik az NB1-ben kosaraznak.

2. Harcol a testsúlyával:

Sokan vannak ezzel így az országban is. Ha valamin változtatni tudna, akkor ez lenne az. Az élete egybeforrt a mérleggel és a kilókkal folytatott küzdelemmel. De szerintünk nem panaszkodhat, mert kifejezetten jól tartja magát.

3. Punk volt fiatal korában:

És imádta a punk zenét is. Bár nem néznénk ki a legolvasottabb értelmiségieket is megszégyenítő főpolgármester-helyettesből, de az ereiben bizony punk vér is csörgedezik. Az egyik nagy kedvence volt a The Clash együttes.

4. Rögtön a mély vízbe dobták:

Amikor tavaly nyáron első nyilvános szereplésén a rutinos Karácsony Gergellyel és Kálmán Olgával kellett vitatkoznia 800 ember előtt. A vitát pedig az ország egyik legjobb műsorvezetője, Gulyás Márton vezette. De végül is kiválóan sült el, hiszen akkor lépett fel a közélet színpadára a főpolgármester-helyettes.

5. Rajong a német zenéért:

A mi német tudásunk viszont kissé hiányos. Úgyhogy ha valaki tudja, hogy mi Kerpel-Fronius Gábor kedvenc számának a neve, az mindenképpen írja meg nekünk e-mailben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.