Hazudtak Tarlósék Scarlett Johansson támogatásáról - lebuktak

Hazudtak Tarlósék Scarlett Johansson támogatásáról - lebuktak

Maga Scarlett Johansson cáfolta meg Tarlós István szavait arról, hogy politikai támogatását fejezte volna ki kettejük találkozóján.

A hazug embert hamarabb utolérik, mint a fideszes politikust? Lehet, kivéve, ha a kettő egyszerre ugyanaz, ami azért elég gyakran előfordul.

Budapest tapló főpolgármestere most lebukott. Korábban ugyanis azt hazudta, hogy Scarlett Johansson - aki többek közt az Elveszett jelentés, a Vicky Cristina Barcelona és a Bosszúállók sztárja -, budapesti látogatásán elismerését és támogatását fejezte ki felé. A gyönyörű és tehetséges színésznő most közleményben cáfolta a fideszes hazugságokat.

"Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint." - így szól Scarlett Johansson közleménye.

Bizony, Scarlett Johanssonnak úgy tűnik, nagyonis összeegyeztethetetlen volt a lelkiismeretével, hogy a világ azt higgye róla, egy olyan rezsim politikusát támogatja, mint a Fidesz pártállami gyűlöletrendszere.

Hiszen olvassuk csak figyelmesen a közleményt: "a szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia!"

Nagy fel neki, és köszönjük szépen, hogy helyretette ezt a taplót és egész bandáját! Tegyük őket helyre mi is jövő vasárnap!

Jönnek a szuperhősök: Hé, Nagyfiú, kezd lemenni a nap!

A kampány sajnos mostanra totál elszabadult, a Fidesz a legaljasabb eszközöket veti be: lehallgat, házkutatást tart követ, fenyegetőzik és zsarol. Ez nem a szokásos, üzemszerű kampánymenet, ez a megrémült és berezelt korrupt fideszes szereplők gyenge kapálózása. Okkal tartanak attól, amit a jövő tartogat. Az ellenzék 9 év után megértette az üzenetet.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Ezeket a sorozatokat nézte Kunhalmi Ágnes a karanténban

Elöljáróban annyit elmondunk: az MSZP politikusa is végignézte a Trónok Harcát és ő is letaglózva nézi a Fekete Tükör borús jövőképeit.

  • 2020.08.05

Te hallottad már Gyurcsány kedvenc számait? Rögtön mutatjuk őket!

Messengeres feliratkozóinak árulta el Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, milyen zenéket szokott hallgatni.

  • 2020.08.04

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.