Hazudtak Tarlósék Scarlett Johansson támogatásáról - lebuktak

Hazudtak Tarlósék Scarlett Johansson támogatásáról - lebuktak

Maga Scarlett Johansson cáfolta meg Tarlós István szavait arról, hogy politikai támogatását fejezte volna ki kettejük találkozóján.

A hazug embert hamarabb utolérik, mint a fideszes politikust? Lehet, kivéve, ha a kettő egyszerre ugyanaz, ami azért elég gyakran előfordul.

Budapest tapló főpolgármestere most lebukott. Korábban ugyanis azt hazudta, hogy Scarlett Johansson - aki többek közt az Elveszett jelentés, a Vicky Cristina Barcelona és a Bosszúállók sztárja -, budapesti látogatásán elismerését és támogatását fejezte ki felé. A gyönyörű és tehetséges színésznő most közleményben cáfolta a fideszes hazugságokat.

"Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint." - így szól Scarlett Johansson közleménye.

Bizony, Scarlett Johanssonnak úgy tűnik, nagyonis összeegyeztethetetlen volt a lelkiismeretével, hogy a világ azt higgye róla, egy olyan rezsim politikusát támogatja, mint a Fidesz pártállami gyűlöletrendszere.

Hiszen olvassuk csak figyelmesen a közleményt: "a szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia!"

Nagy fel neki, és köszönjük szépen, hogy helyretette ezt a taplót és egész bandáját! Tegyük őket helyre mi is jövő vasárnap!

Jönnek a szuperhősök: Hé, Nagyfiú, kezd lemenni a nap!

A kampány sajnos mostanra totál elszabadult, a Fidesz a legaljasabb eszközöket veti be: lehallgat, házkutatást tart követ, fenyegetőzik és zsarol. Ez nem a szokásos, üzemszerű kampánymenet, ez a megrémült és berezelt korrupt fideszes szereplők gyenge kapálózása. Okkal tartanak attól, amit a jövő tartogat. Az ellenzék 9 év után megértette az üzenetet.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.

  • 2020.05.27

Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Mindenki egyenlő, mi? Azért vannak páran, akik egyenlőbbek: például Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs kőgazdag futballista simán járhat zárt kapus meccsre maszk és minden nélkül, senki nem szól be nekik.

  • 2020.05.27

Cseh Katalin orvosként is helytállt a járvány alatt

Cseh Katalin, a Momentum EP képviselője a járványra való tekintettel visszatért eredeti szakmájához és orvosként segített egy sürgősségi osztályon.