Jönnek a szuperhősök: Hé, Nagyfiú, kezd lemenni a nap!

Jönnek a szuperhősök: Hé, Nagyfiú, kezd lemenni a nap!

Itt már csak a szuperhősök segíthetnek! Jövő vasárnap Te is az lehetsz, ha az ellenzékre szavazol!

A kampány sajnos mostanra totál elszabadult, a Fidesz a legaljasabb eszközöket veti be: lehallgat, házkutatást tart követ, fenyegetőzik és zsarol.

Itt már csak a szuperhősök segíthetnek!

Ez nem a szokásos, üzemszerű kampánymenet, ez a megrémült és berezelt korrupt fideszes szereplők gyenge kapálózása. Okkal tartanak attól, amit a jövő tartogat. Az ellenzék 9 év után megértette az üzenetet. A Fidesz úgy alakította át a választási rendszert, hogy az neki kedvezzen. Ennek csak egy módon lehet ellene menni: összefogással. Végre megértették az ellenzéki pártok, hogy túl nagy a tét, és csak összekapaszkodva van esély a változásra.

 Képregény: olvasónktól

Karácsony Gergely már mostanáig is nagyot ment. Ilyen elképesztő propagandafölénnyel szemben, a rázúduló hazugságözönnel és mindenféle  álellenzéki jelöltekkel dacolva is remek programmal és komoly határozottsággal állt ki. Ezért lett népszerű a budapestiek között. Ezért retteg már tőle Tarlós és gazdája Orbán is. De figyelve a kigyúrt-kopasz krumpliosztogatókat, az önkormányzati autóval plakátot tépkedő tahókat, a motorcsónakos-kapucnis hangszóró bömböltetésnél feltűnő gengsztereket, az a kérdés, hogy el lehet-e ezt a bagázst végre kergetni.

Tarlós ma Thanos, a sötétség urának bábja, aki nem hat követ, hanem minden mozdíthatót össze akar gyűjteni. Egy ilyen vészhelyzetben szuperhősökre van szükség, és most az egyszer meg is adatik, hogy mi mindannyian lehetünk ezek a szuperhősők.


Elég lett az őrült titánból, elég a rablóbandájából, elég lett a kokainozó senkiháziakból, akik egy komplett országot csicskáztatnak, ma már az emberek többsége Hulk-kal ért egyet: „Ez a titkom, mindig dühös vagyok!”. És ha ezt a dühöt, ezt a haragot cselekvésre váltjuk, akkor a jövő hétvégén minden fideszes bűnöző városvezetőnek együtt mondhatjuk majd el a Fekete Özveggyel: „Hé, Nagyfiú, kezd lemenni a nap!”.

 

Hazudtak Tarlósék Scarlett Johansson támogatásáról - lebuktak

A hazug embert hamarabb utolérik, mint a fideszes politikust? Lehet, kivéve, ha a kettő egyszerre ugyanaz, ami azért elég gyakran előfordul. Budapest tapló főpolgármestere most lebukott. Korábban ugyanis azt hazudta, hogy Scarlett Johansson - aki többek közt az Elveszett jelentés, a Vicky Cristina Barcelona és a Bosszúállók sztárja -, budapesti látogatásán elismerését és támogatását fejezte ki felé.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. szeptember 18.

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020. szeptember 14.

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020. szeptember 11.

Vigyázat propaganda: mostantól Lokál helyett Metropol néven jelennek meg a kormány hazugságai

A politikai tartalom nem változott, csak szelídebb külsővel igyekeznek álcázni az orbánista propagandát.