Mit jelent az, hogy Harry hercegék visszalépnek?

Mit jelent az, hogy Harry hercegék visszalépnek?

Az angol királyi család álompárja bejelentette, hogy elérkezettnek látják az időt arra, hogy végre saját útjukat járják. De mit jelent ez?

A Nagy-Britannia-i királyi családot természetesen negatívan érintették a hallottak. 

Sértettnek és csalódottnak érzik magukat, amiért Harry herceg és felesége visszalépnek vezető szerepükből. 

És amiért több időt szeretnének tölteni Észak-Amerikában. 

Harry és Meghan közösen döntöttek úgy, hogy elengedik a királyi kötelességet, de erről sem II. Erzsébet királynővel, sem Károly Wales-i herceggel nem konzultáltak. Nekik majdnemhogy az Instagramról kellett mindezt megtudniuk. A bulvárlapok attól zengenek, hogy milyen mélyen sikerült megbántania és feldühíteni a házaspárnak Károly és Vilmos herceget. Ami azt illeti, Erzsébet királynő sem véletlenül érzi magát megbántva, ugyanis ő egészen 1952., azaz a királynővé válása óta a monarchia feladatainak szentelte életét. 

"Arra törekszünk, hogy visszalépjünk a királyi család senior tagjaként, és azon dolgozunk, hogy pénzügyileg függetlenné váljunk" - fogalmazott Harry. 

A döntésük hónapokig tartó mérlegelés és megbeszélések sora végén született meg. 

Az egyelőre még nem teljesen világos, hogy Harry miként válik "félig királlyá" és hogyan fogják finanszírozni a transzatlanti életmódot. Bár, ezek a megbeszélések még valójában nagyon korai szakaszban vannak a Buckingham palotában, hiszen az ilyen bonyolult ügyeknek időbe telik tökéletes kidolgozása.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.