Mit jelent az, hogy Harry hercegék visszalépnek?

Mit jelent az, hogy Harry hercegék visszalépnek?

Az angol királyi család álompárja bejelentette, hogy elérkezettnek látják az időt arra, hogy végre saját útjukat járják. De mit jelent ez?

A Nagy-Britannia-i királyi családot természetesen negatívan érintették a hallottak. 

Sértettnek és csalódottnak érzik magukat, amiért Harry herceg és felesége visszalépnek vezető szerepükből. 

És amiért több időt szeretnének tölteni Észak-Amerikában. 

Harry és Meghan közösen döntöttek úgy, hogy elengedik a királyi kötelességet, de erről sem II. Erzsébet királynővel, sem Károly Wales-i herceggel nem konzultáltak. Nekik majdnemhogy az Instagramról kellett mindezt megtudniuk. A bulvárlapok attól zengenek, hogy milyen mélyen sikerült megbántania és feldühíteni a házaspárnak Károly és Vilmos herceget. Ami azt illeti, Erzsébet királynő sem véletlenül érzi magát megbántva, ugyanis ő egészen 1952., azaz a királynővé válása óta a monarchia feladatainak szentelte életét. 

"Arra törekszünk, hogy visszalépjünk a királyi család senior tagjaként, és azon dolgozunk, hogy pénzügyileg függetlenné váljunk" - fogalmazott Harry. 

A döntésük hónapokig tartó mérlegelés és megbeszélések sora végén született meg. 

Az egyelőre még nem teljesen világos, hogy Harry miként válik "félig királlyá" és hogyan fogják finanszírozni a transzatlanti életmódot. Bár, ezek a megbeszélések még valójában nagyon korai szakaszban vannak a Buckingham palotában, hiszen az ilyen bonyolult ügyeknek időbe telik tökéletes kidolgozása.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Liu testvérek: Pekingből is elhoznák az aranyat!

Otthon edzenek és motiváltan készülnek a következő szezonra, valamint a 2022-es pekingi téli játékokra a Liu testvérek, Shaolin Sándor és Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók.

  • 2020.03.30

Ezért fáj a fejed: 10-15 fokot esett vissza a hőmérséklet 24 óra alatt

Jelentősen visszaesett a hőmérséklet, továbbra is jelentős hőingás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

  • 2020.03.29

Matthias Horx: Ez nem az apokalipszis, ez egy új kezdet

Matthias Horx, jövőkutató elmagyarázza, hogyan érdemes tekinteni a koronavírus-járvány által okozott krízisre. Szerinte egy teoretikus jövőből visszatekintve egészen másképp élhetjük meg most ezeket a pillanatokat.