Szerinted is minden jobb volt régen? Ezt az instát csekkold!

Szerinted is minden jobb volt régen? Ezt az instát csekkold!

Amikor már szinte elhiszem, hogy az instagrammozás kimerül abban, hogy félálomban bámulom vadidegen emberek tányérját, vagy épp szörnyülködöm a korona idején is partikázó valakiken, mindig szembejön valami, amitől ledobom az ékszíjat.


Megint megtörtént, tegnap olyan ajánlást kaptam az algoritmustól, hogy rögtön fölébredtem. Ez a bioja:

Életérzés előidézése melyeket csak mi érthetünk. Neked megvan?

Már ez is micsoda? Most nem az, hogy szeretem a direkt roncsolt magyar mondatokat, de igen. Lépjünk túl, és nézzük a nagybetűs Tartalmat.

Szóval az a neve az instának, hogy Ilyen nekem is volt! és régi cuccok vannak rajta cukin megrajzolva, amik kábé minden háztartásban megtalálhatók voltak gyerekkorunkban. Hogy kinek a gyerekkorában? Hát ez az, mindenkiében! Merthogy nézzük már meg ezt az 5 képet, amiket szinte véletlenszerűen válogattam össze. Nem az a nem magyar, aki nem a Fideszre szavaz, hanem akinek ezektől nem indul el valami gyomortáji bizsergése!

1. A DIAVETÍTŐ

Nekem mondjuk pont nem ez volt, hanem egy NDK-s üvegfenekű, amit úgy 1974-től 2005-ig nyúztak a család kölkei, amíg ki nem múlt végleg.

 

2. A MŰBŐRPUFF

Nemcsak nekem volt ilyen, de gyakran átjártam a szomszédba a lánytestvérpárhoz játszani, és nekik is volt. Még most is érzem a szagát!

 

3. A FEDELES ÜLŐKE

Amikor 4 évesen 2 hét alatt 14-szer láttam a Tomboló ököl című Bruce Lee klasszikust németül, utána ezen az ülőkén gyakoroltam a rúgásokat, hát nem tört össze nagyon, csak a teteje, de így legalább kiderült, hogy a fedelét le lehet venni és el lehet benne rejteni cuccokat.

 

4. A DUGDOSÓS

A testvéremmel össze is verekedtünk szerintem ezen a játékon, de azt csak ma tudtam meg, hogy Master Mind volt a neve.

 

5. A NÉGYSZÍNTOLL

Nekem ebből olyan volt, aminek nem 4, hanem 5 színe volt, a nénikém Amerikából küldte és igen komoly összegeket ajánlottak érte takarékbélyegben az osztálytársak általános iskola másodikban. Nem kapták meg!

 

Nagyon szívesen, kövessétek be!

 

Ja, egyébként mindjárt egy éve írtam ezt a cikket, ha tetszett a fenti, olvasd el ezt is:

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.18

Hazudott az Origo, a világhírű filmrendező nem hagyta szó nélkül

Tarr Béla nevét akarta felhasználni az Origo, hogy növelje Novák Emil presztízsét, csúnya bukta lett a vége.

  • 2020.10.15

Az RTL igazgatója lesz az Indextől távozó Szabó Zoltán

Az Indexet az egész addigi szerkesztőséggel együtt elhagyó Szabó az RTL Magyarország az új marketing- és kommunikációs igazgatója lesz.