Vajna Timi koronás, és szerinte ingyen kellene tesztelni mindenkit, aki kéri

Vajna Timi koronás, és szerinte ingyen kellene tesztelni mindenkit, aki kéri

A fideszes özvegy el szerette volna titkolni a betegségét, aztán mégis nyilatkozott a sajtónak, az instagramján pedig részletesen beszámolt a történtekről. Sőt, olyan politikai véleményt mondott, ami nem feltétlen a jelenlegi kormányálláspont.

Andy Vajna özvegye külföldön, egy születésnapi partin kaphatta el a vírust augusztus elején, ezt onnan gondolja, hogy több más résztvevő is megbetegedett. Tímea azt is megírta, hogy amikor jelentkeztek nála a tünetek, rögtön karanténba vonult és tesztet is csináltatott, ami negatív lett. Mivel tünetei rosszabbodtak, nem hagyta el otthonát, és pár nappal később ismét megcsináltatta a tesztet, ekkor már pozitív volt az eredmény.

Beszámolója szerint kifejezetten rosszul volt, fájt a tüdeje, a szíve és nem érezte az ízeket-szagokat. Azt írja, most már jobban van, de nagyon legyengült: "még a lépcsőn felmenni nem nagyon bírok és annyira kifulladok, hogy le kell ülni 10 percre. Nincs energiám, fáradtnak érzem magam". Vajna Tímea szeretne vérplazmával segíteni, de még nem tudja, hogy alkalmas-e rá.

Vajna Tímea kitett egy történetet is, amiben azt írja, szerinte Magyarországon is ingyen kellene adni a tesztet az embereknek, ahogy több más európai országban sem kell érte fizetni. Ez elég furcsa, hiszen ez a véleménye akár még kormánykritikusként is felfogható, Orbánéknak ugyanis eszükben sincs ingyen tesztelni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Augusztus eleje óta azért tűntem el, ill. otthonról posztoltam/ vagy csak régi képeket, mert sajnos én is elkaptam a koronavírust. 2 hétig hatósági karanténban voltam és előtte önkéntes karanténban, rögtön miután megtudtam, hogy Andy barátjának a születésnapi partyján többen elkapták a vírust, valószínűleg én is ott kaphattam el, külföldön. Rossz közérzettel kezdődött, fájtak az ízületeim, fejfájás, hasmenés, hőemelkedés, orrfolyás, száraz köhögés és fájt a torkom. Elmentem tesztre az negatív lett, de mivel a tüneteim rosszabbodtak visszamentem 2 nap múlva és akkor már pozitív lett az eredmény. 2 hétig hőemelkedésem volt-magas lázam szerencsére nem-pedig az immunrendszerem borzasztóan gyenge. A tünetek megjelenése után a 2.3.4. nap volt a legdurvább. Annyira fájt a tüdőm, szivem, mellkasom, hátam, egyszerűen nem kaptam levegőt. Annyira szorított a mellkasom, hogy egyik este majdnem kihívtam a mentőket, mert fehéret láttam és nem voltam teljesen a tudatomnál. Az ízeket, szagokat 10 napig nem éreztem, fura volt, h nem jut el az agyamig, mintha papírzsepit ennék kb. Borzasztó agresszív vírusról van szó. Egyből a tüdő és szívszöveteket támadja meg és konkrétan 35 fokban is terjed, pedig nem hittem ebben az egészben. Mivel imádom az állatokat, imádkoztam, hogy nehogy a cicáim és a kutyusaim is elkapják, de szerencsére megúszták. Most már jól vagyok, de még a lépcsőn felmenni nem nagyon bírok és annyira kifulladok, hogy le kell ülni 10 percre. Nincs energiám, fáradtnak érzem magam. Vérplazmával mindenképp szeretnék segíteni-ha alkalmas vagyok rá-azoknak, akik nem voltak olyan szerencsések, mint én. A korral egyre durvább a vírus. Andy barátja is kórházba került, de már jól van. A fiatalok könnyebben átvészelik, de az idősebbekre nagyon kell vigyáznunk! Aztán, hogy milyen hosszútávú szövődményei lesznek, azt senki nem tudhatja, de elég hosszú idő a teljes gyógyulás... ezúton is szeretném megköszönni Merkely professzornak, Fülöp doktornak, és a 2. Kerületi tisztiorvosnak, hogy telefonon keresztül segítettek. 🙏 Vigyázzatok Magatokra és egymásra❤️

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Vajna Tímea egyébként augusztus első felében a spanyolországi Ibizán volt egy luxusnyaraláson új kedvesével, ahol ki is rabolták a villát, ahol laktak, Timinek még a cipőit is elvitték. Erről mi is beszámoltunk. Az idősíkok egyébként egybeesnek, könnyen lehet, hogy ott kapta el a vírust.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.13

Díjat nyert Mundruczó filmje Velencében: főszereplője a legjobb színésznő

A legjobb színésznőnek járó díjat Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata forgatókönyvíró Pieces of a Woman című filmjének főszereplője, Vanessa Kirby kapta.

  • 2020.09.13

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.09.11

Megszökött két kenguru a Miskolci Állatkertből

Csütörtök reggelre virradóan, kifutójából lógott meg két Benett-Kenguru a Mikolci Állatkert és Kultúrparkból.